Kändisar

Prins Harry och Meghan Markles är tillbaka från smekmånaden – med glädjebesked

Annons
av nuntium
14 juni, 2018
Annons

Olika medier rapporterar att prins Harry och Meghan Markle har kommit med några mycket spännande nyheter.

Den 19 maj gifte prins Harry och Meghan Markle i en överdådlig ceremoni. Storbritannien och resten av världen deltog i deras firande som sändes till miljontals tv-tittare. Kort därefter åkte de på sin smekmånad, och är nu tillbaka.

Annons

Världen är nyfikna och väntar på nyheter om ett potentiellt barn på väg.

Hello Magazine rapporterar att prins Harry och Meghan har ”briljanta” nyheter. De är på väg att åka på sn första ”turne” utomlands. Det betyder att människor utanför Storbritannien äntligen kan få en glimt av paret.

Harry och Meghan kommer att börja sin turne i Australien där de kommer att vara närvarande under Invictus Games i Sydney, ett sportevenemang initierad av prins Harry där skadade och sjuka soldater och veteraner kan delta i olika sporter. Det inkluderar rullstols basket, sittande volleyboll och inomhus roddning.

”Jag är oerhört tacksam att den kvinna ja gift mig med, Meghan, kommer att ansluta sig till mig i det här arbetet, som hon också är väldigt exalterad att delta i”

Harry har sagt att han hoppas att paret kommer att starta en familj inom en snar framtid. Enligt marieclaire.co.uk berättade en källa: ”Att ha barn är definitivt en prioritet.”

Se klippet nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook