Kändisar

Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter familjebråket ”Jag kan INTE acceptera…”

Annons
av nuntium
10 september, 2019
Annons

Bianca Ingrosso har fått en del näthat under sin karriär. Det hör till när man är en offentlig person… Den här gången har hon fått hat efter förra avsnittet av tv-programmet ”Wahlgrens värld” och bråket med hennes mamma Pernilla Wahlgren. Det fick hennes mamma att ryta ifrån, rejält.

Pernilla Wahlgren, 51, är ett kännt svenskt ansikte. Kanske mest känd som tv-profil och bloggerska nu för tiden även om hennes karriär startade som sångerska. Det populära tv-programmet och realityserien ”Whalgrens värld” är inne på sin sjätte säsong nu.

Annons

Anledningen till att programmet är så populärt där hemma i tv-sofforna är för att väldigt många uppskattar ärligheten hos familjen. Man får följa familjen i deras vardag och de delar med sig av både glädje och sorg. Vi har även fått se en del familjegräl på nära håll under alla säsonger.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren)

Bianca och Pernilla i storbråk

Ni som följer ”Whalgrens värld” vet att Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren började bråka i det senaste avsnittet. Mamma Pernilla är hemma hos dottern Bianca för att äta frukost tillsammans när hon väljer att konfrontera Bianca.

– Jag vill prata med dig om en sak sedan. Jag är jätteledsen och förbannad och irriterad på dig, och besviken, säger Pernilla.

Mor och dotter har olika åsikter men anledningen till att Pernilla är besviken är för att Bianca ska ha sagt saker i sin podcast som inte Pernilla tycker stämmer. Nämligen att Bianca är så känslokall som hon är på grund av att familjen sällan kramades eller sa ”jag älskar dig” till varandra när hon växte upp. Enligt Pernilla stämmer inte det.

Deras diskussion blir hetlevrad och får Bianca att bryta ut i tårar. De har uppenbarligen helt olika upplevelser av det hela.

Bianca stänger ner

Efter att avsnittet blivit sänt börjar hatet mot Bianca att strömma in på hennes sociala medier. Det gick så långt att hon valde att stänga ner sitt kommentarsfält för att det skulle få ett slut.

”Att jag ofta behöver stänga ned mitt kommentarsfält… Så många av er som borde skämmas! På riktigt!!! Ni är vuxna människor”, skrev hon på sin Instagram story.

Men i det här stöttar hennes mamma henne. Flera av de som gett hat till Bianca har varit in på Pernillas blogg för att kommentera deras bråk.

”Självklart får man tycka vad man vill om detta. MEN jag kan INTE acceptera att ni vuxna människor sitter och skriver rena personangrepp och elaka diagnoser om vare sig mig eller min dotter på min blogg!” skriver hon i ett blogginlägg.

Pernillas reaktion efter hatstormen

Pernilla har fått frågan om varför de väljer att visa sina konflikter så öppet inför hela svenska folket. Hon svarar såhär:

”Wahlgrens värld är en REALITY-serie som spelgar vårt liv, med upp och nergångar, fram och motgångar. För det är SÅ LIVET SER UT! För oss – och de flesta människor som inte lever i en perfekt bubbla…! Och att vi visar oss som vi är, med våra fel och brister – vet jag hjälper många som kanske är, eller har varit i liknande situiationer.”

Hon har full förståelse för att alla kanske inte gillar familjen eller det de gör, men både hon och Bianca kan ta konstruktiv kritik. Pernilla ber dock att människor ska tänka en gång extra innan de väljer att säga något elakt på sociala medier.

”Om man tycker något eller vill säga något här på bloggen  – om oss – och min dotter i synnerhet – så kan man säga det utan att behöva låta som ett elakt troll. Ok?!” avslutar Pernilla.

Annons
Dela på Facebook