Kändisar

Peg Parnevik avslöjar den nakna sanningen – väcker starka reaktioner

Annons
av nuntium
22 november, 2018
Annons

Peg Parnevik säger nu stopp till kroppshets och skönhetsideal. På grund av det publicerar hon nu en bild på sin nakna kropp på Instagram.

Till bilden skriver hon en känslomässig text där hon öppnar upp sig om sin egna kamp.

Annons

Peg Parnevik har väckt starka känslor med sina egna åsikter. Ett flertal gånger har hon stått upp för feminismen och fört högljudda diskussioner om kvinnans rätt i samhället och hur kvinnor och män bedöms på olika sätt.

Peg väljer väldigt ofta att vara frispråkig om sex och kvinnans kropp. Och den här gången är inget undantag.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Peg Parnevik (@pegparnevik)


Vi är vana att se henne som en väldigt hård och rättvis tjej, men i texten hon delade med sin av på sin Instagram berättar hon öppet och känslosamt om hennes tankar kring sin kropp.

Peg berättar även om att hon är trött på all den kroppshets och skönhetsideal som finns nu och hon vill se en förändring!

Hennes text på Instagram till den nakna bilden lyder:

”Missförstå mig inte, jag kan vara riktigt självsäker. Men om jag ska vara ärlig, så hatar jag min kropp och mig själv mycket. För mycket. Liksom låsa in mig på ett rum och gråta med snoret rinnande längs mitt ansikte typ av hat. Jag tittar på den där Victoria’s secret-modevisningen eller Instagram, och jag blir sur på mig själv för att jag inte ser ut så. För att jag har en mage som putar ut och celluliter och bristningar och hängiga bröst. För att jag missar ett träningspass eller går upp i vikt.

Jag hatar att andra har rätten att bestämma när jag är sexig. För mesta av tiden försöker jag bara leva. Inte be om mer uppmärksamhet eller en komplimang, men bara existera i min kropp”

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Don’t get me wrong, I can be hella confident. But honesty time, I hate on my body and myself a lot. TOO much. Like locking myself in a room and ugly crying with snot running down my face kind of hate. Cause I look at that VS runway or Instagram and I beat myself up for not looking like that. For having a tummy that stands out and cellulite and stretch marks and boobs that sag. For missing a work out or gaining weight. 💗 I hate that others get the right to decide when I’m sexy. Cause most of the time I’m just trying to live. Not asking for extra attention or a compliment, but just existing in my body. Boobs though right? Distracting !! 💗 I guess what I’m trying to say is that I’m learning to just let myself be. And hoping others do the same. Like trying to realize that my body takes me places! And lifts weights and sings and eats and gives love! It does so many amazing things, way more amazing than just being skinny or sexy. I’m beautiful and sexy too though, but on my terms. 💗 Honestly, fuck anything and anyone that makes us feel less than. I am enough. I am everything. I am fucking perfect. Now find a mirror and get naked and say it to yourself.

Ett inlägg delat av Peg Parnevik (@pegparnevik)

Nu vill hon peppa andra och inte minst henne själv till att vara snällare mot sina kroppar och istället fokusera på det som är positivt med den!

”Jag försöker inse att min kropp tar mig till platser! Och lyfter vikter och sjunger och äter och ger kärlek. Den gör så många fantastiska saker, mycket bättre än att bara vara smal och sexig. Jag är vacker och sexig också dock, men på mina villkor”.

Härligt att se henne kämpa och öppna upp sig om det som är så viktigt att prata om!

Gilla och dela vidare om du håller med.

Annons
Dela på Facebook