WOW

Paret sade upp sig från sina jobb för att resa runt – deras hembyggda husvagn fick mig att tappa hakan!

av nuntium
14 augusti, 2017
Annons

Sedan några år tillbaka tröttnade det amerikanska paret Jenna och Guillaume på det alldagliga och rutinmässiga livet. Båda kände att de ville ut och utforska världen – och hur gör man då det smidigast? Jo, man säger upp sig från sina jobb och bygger en husvagn, så klart! Deras bygge har inspirerat tusentals människor världen över. Så enkelt och så oerhört häftigt!

Deras gemensamma intresse om att resa fick paret att bygga en minst sagt exklusiv och speciell husvagn. Bygget var tänkt att bara ta fyra månader, men på grund av oerfarenhet tog det istället ett år att färdigställa drömmen. Men enligt min egen gissning tror jag att väntan var värt det, för kolla bara resultatet!

Annons

Gick på 250 000 kronor

Ett år, 6 500 spikar, 8 000 skruvar, 1 000 arbetstimmar och en materialkostnad på totalt 250 000 kronor – sedan stod husvagnen redo för i princip vilka äventyr som helst! Det charmiga lilla rullande huset är på 17,2 kvadratmeter och är verkligen planerat in i minsta lilla detalj.

I skrivande stund har de rest runt med sitt lilla hus i cirka två års tid. Och inte nog med att huset bär på en enorm charm och karisma – det har också lyckats med inredningen på ett oerhört imponerande och smidigt sätt!

Se klippet nedan, där Jenna och Guillaume visar upp sitt hemmabygge! Kanske kan det inspirera dig till något liknande i framtiden?

Tycker du också att Jennas och Guillaumes bygge var makalöst häftigt? DELA i så fall artikeln, så fler kan inspireras!

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons