Familj

Pappan har en lektion i uttal och denna bebis kan inte sluta skratta

Annons
av nuntium
8 mars, 2018
Annons

Finns det någonting som är bättre än ett barns skratt? När ett litet barn skrattar så är det lätt smittsamt och du kommer garanterat inte lämna rummet utan ett leende på läpparna. Att glada skratt smittar av sig är väldigt enkelt.

Här kommer en liten utmaning till dig: Jag utmanar dig att försöka att INTE skratta medan du ser denna video. Det är nästintill omöjligt. När du hör det här barnet skratta så kommer du garanterat få ett leende på läpparna.

Annons

Men varför skrattar hon så mycket? Jo, det är på grund av hennes pappa. Pappor vet alltid hur man får sina döttrar på bättre humör och denna man är inget undantag.

En pappa gör alltid allt för sin lilla tjej och han är inte rädd för att se dum ut bara för att få sin dotter att le som en skinande sol.

Allt började när pappan försökte lära sin dotter att prata. Han ville att hon skulle säga ”mamma” och ”pappa”. Ett ord kom mycket enklare än det andra. När lilla Nowah hade svårt att säga ”Pappa” blev hennes pappa lite mer kreativ i sin lektion.

Att säga mamma var inget problem för henne längre, men att säga pappa var lite svårare. Hon uttalade det som ”baba” så pappa började betona bokstaven ”p”. Från och med nu fördubblas Nowahs skratt och det är helt underbart.

Resultatet av pappans ”börja-prata-lektion” blev helt bedårande och allt fångades på film. Nowah som fortfarande är en bebis ser sig med nyfikenhet fram eftersom hennes pappa uttalar ordet ”mamma” väldigt enkelt – men så fort han säger ”pappa” så låter det roligt och de brister ut i fnitter.

Finns det någonting som är mer förtjusande än det här?

Att detta ögonblick fångades på film och delades med oss är bedårande. Denna video kommer familjen ha mycket glädje av resten av livet. Se det bedårande videoklippet här nedan.

Se klippet här:

Dela gärna detta underbara klipp med dina vänner så de också får ett leende på läpparna idag.

Annons
Dela på Facebook