Kändisar

Paows ställningstagande mot Instagram – publicerar kontroversiell bröstbild

av nuntium
25 juli, 2019

Bloggaren och realitystjärnan Paow är kritisk mot Instagrams regelverk gällande nakenhet. Nu demonstrerar hon sitt missnöje genom att publicera en avklädd bild på sig själv.

Paulina ”Paow” Danielsson, 25, är känd både som bloggare och deltagare i olika realityprogram. Hon har bland annat medverkat i ”Paradise Hotel” tre gånger.

Annons

Tv-profilen har aldrig haft något problem med att slänga kläderna, och nu riktar hon en rejäl känga mot sociala mediers regler kring nakenhet, bland annat Instagram och Facebook.

Hon demonstrerar sina åsikter mot Instagram genom att publicera en avklädd bild på sig själv där hon visar en del av sin bröstvårta.

View this post on Instagram

It’s just a nipple, we all have them ????????‍♀️ foto: @pavelmaira #2015

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

-Det är bara en bröstvårta, vi har alla sådana, skriver Paow i bildtexten till sitt inlägg.

Hon har dock delvis cencurerat sitt bröst med en vit fläck, då Paow är medveten om att bilden kommer tas bort från det sociala nätverket annars, då det strider mot deras regelverk.

Nu kryllar det av kommentarer till bilden där följare stödjer Paows initiativ.

View this post on Instagram

oltee swipee —>

A post shared by Paulina Paow Danielsson (@kattpaow) on

Paow är inte den första att slå ett slag för mer avklätt på nätet. Rörelser som till exempel ”Free the nipple” har länge kampanjat för att normalisera kvinnlig nakenhet.

Det finns många som läser Paows inlägg, då bloggerskan tidigare drev en av sveriges populäraste bloggar.

På sin Instagram har Paow 182 000 följare och hennes nya bröstbild har redan fått 8000 likes, där de flesta stödjer hennes ställningstagande.

Annons
Dela på Facebook