Oj

Oroliga TV4-tittare pekar ut farliga misstaget i Nyhetsmorgon

av nuntium
16 juli, 2019

Efter onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 får ett inslag om trädvård kritik på sociala medier. Oroliga tittare har uppmärksammat ett säkerhetsmisstag under inslaget.

Onsdagens program av Nyhetsmorgon leddes av Sebastian von Sivers Hagge, 32, och Elisabet Frerot Södergren, 55. De båda programledarna är inhoppare under sommaren då deras kollegor är på semester.

Annons

De båda programledarna är dock inga nybörjare framför kameran. Sebastian jobbar i vanliga fall med en hel del andra saker på kanalen och Elisabet har över 25 års erfarenhet från TV-jobb på kanalen.

Även Elisabets utseende har fått beröm under sommaren, då flera tittare tidigare uppmärksammat hennes nya hårfärg. ”Så snygg du va den hårfärgen Elisabeth”, skriver bland annat en tittare på sociala medier.

View this post on Instagram

Äntligen torsdag! Godmorgon! Starta dagen med @elisabetfrerot och @sebvsh ☕️???? Idag handlar det om terroroffer som söker nåd efter utvisningsbeslut, dejting sent i livet och Kalle Moraeus berättar om sin nya livsstil! Följ med på TV4 Play! ☀️

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

I onsdagens program fick duon förstärkning av reportern Carolin Björnehag, 32, som gjorde ett inslag om hur man ska ta hand om sina träd i trädgården.

Under inslaget träffade Carolin trädproffset Douglas Wells, som gav tittarna tips på hur man bäst ska arbeta med sina träd på tomten och undvika olyckor.

Carolin fick då vara med och demonstrera hur man ska fälla ett träd med motorsåg, under uppsikt av Douglas. Videon på trädsågningen publicerades på programmets Instagram-konto.

View this post on Instagram

Här är gänget som kan förklara varför det är viktigt att behålla vissa träd på tomten. ????????????. Missa inte bästa hur-ska-jag-göra-tipsen på TV4 Play.

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Klippet har dock upprört oroliga tittare som reagerar på en detalj i klippet. Carolin har nämligen glömt att fälla ner visiren på sin hjälm och använder inte skyddsglasögon.

”Var har du skyddsglasögonen. Lilla söta du”, skriver en person.

”Oj, ner med visir, kan hoppa spån i ögonen”, skriver en annan.

”Glömde skyddsglasögonen”, skriver en tredje.

View this post on Instagram

????Ni missade väl inte morgonens motorsågsshow? ???? @bjornerhagen fick handfasta tips på hur och vilka träd som ska bort från trädgården. Men ta inte alla @bjornerhagen ????????

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Lätt hänt att glömma alla detaljer när man är nybörjare, men lite mer säkerhetstänk från kanalens sida nästa gång skulle inte skada!

Annons
Dela på Facebook