Kärlek

Oliver talar om för sin lillebror att han är homosexuell – se 5-åringens underbara reaktion

av nuntium
28 juli, 2017
Annons

Oliver Potter är en Youtuber och har nu spelat in en vlogg med sin broder Alfie som är 5 år gammal. Samtalet som dom har är otroligt fint och Oliver berättar för lilla Alfie att han är homosexuell.

Youtube-klippet har redan visats över 330 000 gånger sedan det laddades upp på Youtube för bara några dagar sedan. Flera tusen har gillat klippet och det ramlar in kärleksfulla kommentarer.

Annons

Efter att ha börjat prata om kärlek så undrar han vad han lillebror har för åsikter kring kärlek. Han ställer en fråga rakt ut till Alfie och svaret han får kanske inte var det som han hade förväntat sig.

– Så, hur skulle det få dig att känna om jag gifte mig med en man?

– Om du gifter dig med en man, kommer det vara så coolt för jag såg det i en film, en man var kär i en annan man och alla sa att det va coolt! Kärlek är kärlek.

När de pratar om barn och Oliver frågar om hans lillebror vet om att två killar inte kan få barn med varandra får han det här till svar:

– När du får ett barn, får du de som är borttappade, säger Alfie.

Kärlek är så himla fascinerande. Man märker vilken kärlek dessa två bröder har till varandra och hur mycket glädje det sprider till varandra.

– Det finns inget utrymme för hat, avslutar Alfie.

Kolla in klippet här nedan. Dela gärna vidare det till någon för att hjälpa till och sprida lite extra kärlek.

Glöm inte bort att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar!

Dela på Facebook

Annons