Nyheter

Nya uppgifter: Då kommer Aviciis hemliga album att släppas

av nuntium
21 maj, 2018
Annons

Vi har tidigare skrivit om Avicii och superstjärnans tragiska bortgång. Det var den 20 april som den chockerande nyheten kom att Tim ”Avicii” Bergling hade påträffats död, bara 28 år gammal.

Som vi tidigare fått berättat så hade Avicii nya låtar som inte hade släppts ännu. Enligt nya uppgifter som publicerades under måndagskvällen så har Avicii lämnat över 200 osläppta låtar.

Annons

Det är Aftonbladet som har skrivit om att stjärnans familj suttit i hemliga möten med skivbolagsrepresentanter och nu sägs det att ett album kan komma redan i år.

Enligt skivbolagschefen Neil Jacobs så har han sagt i en intervju med Variety ”Det var ärligt talat Aviciis bästa musik på många år”.

Nytt album redo för release

Enligt uppgifter som Nöjesbladet fått tagit del av så kommer det släppas ett nytt album senare i år.

Aviciis familj ska tillsammans med skivbolag och samarbetspartners kommit överens om att ett album ska släppas innan årets slut.

Just nu pågår arbetet med att gå igenom de 200 låtarna som finns. De ska även fattas beslut om vem eller vilka som ska vara producenter.

I den tidigare intervjun som tidningen Variety gjort me Neil Jacobs så ska Tim Bergling jobbat med det album som var planerat att släppas i år precis innan hans bortgång.

Vill inte avslöja för mycket

Enligt Neil Jacobs som arbetat tillsammans med Avicii redan när han gjorde låten ”Levels”, som han även slog igenom med i hela världen, så ska de ha pratat två dygn innan stjärnan hittades i Oman.

I intervjun så berättar han även att Tim Bergling hade gjort en lista på musiker som han önskade ha med på den nya skivan. Men vilka som dyker upp på plattan är ännu inte officiellt.

– Tim hade en lista på personer som han hoppades att vi kunde få med på skivan. Det var faktiskt det sista vi pratade om, säger han.

Avicii 2011

Vill inte avslöja soundet

Neil vill inte avslöja soundet på det nya albumet, men han säger att det är stjärnans ”bästa musik på många år”.

Avicii kommer att leva kvar hos oss med sin musik och vi ser fram emot att höra de nya låtarna.

Vi kommer aldrig att glömma bort dig Tim. Vila i frid. 🌹

Se gärna dokumentären ”AVICII: TRUE STORIES”, kolla in trailern här nedan:

Klicka på ”Gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons