Nyheter

Nu lanserar Facebook dejtingfunktion – så funkar det

av nuntium
28 oktober, 2020

Är Facebooks nya dejtingfunktion allt som singlar någonsin drömt om?

Nu har Facebook gått ut med att deras dejtingapplikation kommer till Sverige – och det är verkligen en dröm för oss singlar.

Annons

Vi har snart chansen att äntligen lägga in en stöt på den där Facebook-kompisen vi alltid haft ett litet crush på.

Scrolla vidare så får du reda på exakt hur den nya funktionen fungerar!

 Rad olika funktioner

Dejtingfunktionen ska finnas i menyn som du hittar genom att trycka på de tre strecken i högra hörnet om du är inne i appen. Än så länge finns den inte på plats, men förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän den görs tillgänglig för svenska användare.

Facebook kommer skilja sig från andra appar som Tinder genom att man inte fokuserar på swajpande. Däremot kommer det finnas en rad olika funktioner som hjälper dig i jakten på kärlek.

Bland annat kommer du kunna lägga till vänner från både Facebook och Instagram i din lista över ”crushes”. Om någon lägger till dig på sin lista över crushes så blir det en match och ni kan börja snacka.

Facebook

Du själv kan avgöra om du vill synas för enbart dina befintliga vänner och följare, eller om du även vill kunna matchas ihop med andra användare. Det som avgör vilka du matchas med ska bland annat vara utifrån din plats, gemensamma intressen och events.

Du måste vara över arton år för att registrera dig för tjänsten, som i nuläget finns i ett tjugotal olika länder.

Vad tycker ni om Facebooks nya dejtingfunktion? 

Annons
Dela på Facebook