Familj

När lyckan var fullkomlig kom chocken – mannen friade till en annan bara veckan efter bröllopet

Annons
av nuntium
7 september, 2019
Annons

Vad är den lyckligaste dagen i ditt liv? En fråga som man kan grunna en hel del på och svaret kan nog vara olika beroende på vem man frågar. Men en sak är säker – ens bröllopsdag kommer komma väldigt högt hos väldigt många av oss. Med detta som bakgrund är det lätt att förstå Kathryns chock när Thomas, hennes make sedan en vecka, friade – till ännu en flicka! Men tårarna som därpå följde var av lycka, för det var inte vem som helst som skulle få ring nummer två på fingret.

Efter mer än 5 år var det äntligen dags för den stora dagen. Kärleken mellan Thomas och Kathryn blomstrade och deras dotter Evelyn hade redan hunnit bli 4 år. Gästerna kom i mängder och lilla Evelyn var festens självklara mittpunkt – bröllopet var kort sagt en stormsuccé och allt pekade mot ett lyckligt liv framöver för den lilla familjen. Vad skulle möjligtvis kunna gå fel i ett så kärleksfullt förhållande?

Annons

Bildkälla: Youtube

Men lilla Evelyn kunde inte förstå varför mamma fått en sån fin ring när Evelyn var helt lottlös? Visst var hon glad för mamma och pappa men vilken liten flicka eller pojke är inte förtjust i fina saker? Det är här fröet sås till pappans genidrag. För visst förstod pappa Mark att Evelyn var ledsen, självklart ska lill-tjejen också få dela lyckan!

Mark gjorde något som många inte ens skulle komma tanken på att göra – han gick ner till juveleraren och deklarerade stolt – en ring till tack! Ett häpet affärsbiträde fick vackert skaka fram en ring till och fick sig alldeles säkert ett gott skratt på köpet.

Väl hemma igen – med ringen i fickan – gick Mark självsäkert fram till sin lilla dotter. Man kan bara ana Evelyns reaktion när hennes pappa gick ner på knä och höll fram ringen!

Bildkälla: Youtube

“Mamma, pappa och Evelyn har gift sig”, sa han till den förväntansfulla lilla tjejen. “Och här är din ring!” Allt detta för att få Evelyn att känna sig som en del av all uppståndelse.

Enligt säkra uppgifter åkte ringen på fingret illa kvickt och pappa Mark fick årets björnkram av sin lilla tjej. Och visst kan man förstå mamma Kathryns glädjetårar över denna underbara gest och den lycka den gav hennes lilla prinsessa?

Kan kärleken mellan far och dotter uttryckas på ett vackrare sätt?

Annons
Dela på Facebook