LOL

Mormor och morfar ska hjälpa Frida, 19, flytta – upptäcker intima jättetabben

Annons
av nuntium
31 maj, 2019
Annons

19-åriga Frida Åhlund skulle flytta till Spanien och hennes mormor och morfar var snälla nog att hjälpa till med flytten. När hon några dagar senare fick ett sms från sin mamma upptäckte hon sin pinsamma flyttmiss.

Frida skulle börja jobba som säljare i Spanien och behövde hjälp med sin flytt från Stockholm. För att snabba på processen hade hon bett sina morföräldrar om hjälp att packa de sista grejerna.

Annons

Det gjorde de gärna och Frida åkte söderut till Spanien för att börja sitt nya liv. Mormor och morfar packade ihop det sista och körde hem sakerna till hennes mamma som sen skulle skicka resten till Spanien.

Ett par dagar senare får Frida ett sms från sin mamma hon gärna hade klarat sig utan.

Källa: Facebook

Frida hade bett sin mormor och morfar att packa ihop det sista i vardagsrummet, men glömt att det var just där hon hade gömt sin rosa dildo.

– Jag blev helt ställd och fick total panik, säger Frida till Expressen.

– Jag vet inte om mormor såg, hon är äldre, men det var stelt. Jag blev helt ställd och fick total panik. Jag hade ingen aning om att den var där, säger Frida till Expressen.

Källa: Facebook

Trots den pinsamma situationen kan Frida ändå se det komiska i hela historien.

– Jag kan se att det är kul. Det hade varit jätteroligt om det var någon annan. Men nu när det gått några dagar känns det lite bättre, säger Frida till Expressen.

Efter hennes flyttmiss publicerade Frida ett inlägg om händelsen på Facebook där många andra roat sig åt hennes genanta tabbe.

Lätt hänt att missa en sån sak när man flyttar och lite pinsamt är det. Men det är inget att skämmas för och roligt av Frida att dela med sig av hela historien.

 

Annons
Dela på Facebook