LOL

Mormor misstar sig och tar på sig sin sonsons sexleksaker – hela internet skrattar åt misstaget

av nuntium
26 augusti, 2019
Annons

Det är inte lätt att bli gammal. Världen förändras och blir allt mer och mer tekniskt. Men just i detta fallet var det inte den tekniska biten som var problemet – utan sonsonens sexleksaker.

Alla tonåringar brukar alltid ha något liggandes i sitt rum som egentligen hör hemma i tvättkorgen, men som istället har blivit liggandes i något hörn. Många tonåringar brukar dessutom ha saker och ting på rummet som de inte vill att föräldrar eller någon annan närstående ska hitta. Det hade den här tonåringen. Milt sagt.

Annons

Bodde med sin mormor

Den japanska tonåringen, som i detta fall föredrar att vara anonym, fick dra alla skämskuddar i världen efter att han erfarat att hans mormor kommit över några av hans sexleksaker när hon var på jakt efter strumpor i hans byrålådor. Men det värsta tar inte slut än; hon valde också att sätta på sig hans sexleksaker – helt omedveten om vad det egentligen var för något.

Blev viral på Twitter

Det visade sig att hans mormor hade hittat hans två lösvaginor som han hade ”gömt” i en av sina byrålådor. Mormor – som inte direkt var bekant med nymodigheter – tog för givet att det var ett par jättevarma strumpor, som hon givetvis valde att prova. Och visst tyckte hon att de var bekväma!

När hennes sonson kom hem från jobbet såg han sin mormor ligga sovandes i sängen – bärandes hans två lösvaginor. Skamsen hade precis nått helt nya höjder!

Kände sig tvungen att berätta…

Enligt egen utsago ska han ha blivit både generad, mått dåligt och blivit lite äcklad när han såg sin mormor med ”de varma strumporna”. Han kände sig mer eller mindre illa tvungen att berätta vad det egentligen var för något, innan han bad henne att ta av sig dem.

Det slutar inte där…

Man kan tro att allt blir frid och fröjd när han ber sin mormor att ta av sig lösvaginorna från fötterna. Men icke! De satt så hårt och bra runt hennes fötter att den stackars mannen var tvungen att hjälpa henne av med dem.

Idag kan man skratta åt det hela, men just då ville jag bara sjunka genom jorden”, ska killen – som fortfarande vill vara anonym – ha sagt i en intervju. Det hela hamnade dock på Twitter och blev en galen succé!

Detta kanske får dig att överväga bättre gömställen för just dina sexleksaker (som du så klart inte äger, utan det är ju en ”kompis” leksaker).

Dela på Facebook

Annons