Djur

Mitt i natten klipper hon hemlös hund – 3 timmar senare är förändringen total

av nuntium
25 oktober, 2017
Annons

Hunden som kallas för Lucky hamnade av någon konstig anledning i mitten av en motorväg mitt på kvällen. En sak som var säker var att han inte alls mådde bra.

Det var på den hårt trafikerade motorvägen i Florida som ”Lucky” hittades. Han hade en otroligt stor och tovig päls som gav en antydan på hans förflutna som verkade vara en sorglig sådan.

Annons

Men efter att ha blivit hittad och blivit ompysslad så mår han betydligt bättre.

Kari Falla äger en salong för husdjur i Seminole County. Dit kommer djurägare med sina bästa vänner för att ge dom det bästa i form av omvårdnad.

När Kari inte har fullt upp med kundernas djur så brukar hon ta in hemlösa djur i salongen för att ge dom en makeover vilket brukar ge dom en betydligt bättre chans att någon ska hitta dom för att sedan kunna bli adopterade.

Efter att ha läst ett inlägg på Facebook som en djurvän gjort så bestämde hon sig att agera direkt. Den person som hade postat inlägget hade hittat en hemlös hund mitt på motorvägen som var i bedrövligt skick.

Kari kände att hon var tvungen att göra det enda rätta. Hon åkte och öppnade upp sin salong trots att det var mitt i natten.

”Så snart jag såg inlägget visste jag att hunden behövde hjälp omedelbart”, berättar hon för The Dodo och fortsätter:

”Jag kontaktade upphittaren av hunden och jag sa till dem att möta mig vid min salong, runt midnatt samma kväll och då skulle jag ge hunden en makeover, helt gratis”.

Kari Falla som varit inom branschen har sett en hel del genom åren som gått. Men den här hunden var ett extremfall.

”Det var den mest allvarliga och oroande situation som jag någonsin sett i mitt liv”, säger Kari och berättar vidare:

”Han luktade död. Han kunde inte gå. Han kunde inte bajsa. Hela hans kropp var som mumifierad. Han var full med loppor. Han hade en mycket långt koppel som såg ut att att fastnat och växt sig in huden.

Det tog tre timmar för henne att frisera ”Lucky” och lyckades frigöra hunden från den toviga päls som han var fängslad i.

När klockan var 03:00 på natten så var hon färdig och det gick knappt att tro sina ögon. Resultatet blev helt otroligt efter den långa och mödosamma processen. Hunden Lucky var trots omständigheterna väldigt lugn under hela tiden och han gnällde inte en enda gång.

Se det enastående resultatet i videoklippet här nedan.

Visst blev resultatet bra? Klicka på Gilla för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons