Oj

Michelle känner ett konstigt obehag ”där nere” – rusar till gynekologen och gör det ofattbara fyndet

av nuntium
11 december, 2018
Annons

Att ha husdjur omkring sig är bra för både kropp och själ, oavsett vad det rör sig om för djur. Man har alltid en vän som finns där och man slipper känna sig ensam.

Men ibland kan djur orsaka problem.

Annons

Amerikanska Michelle Barrow bor med sin pojkvän och deras två katter, Donut och Cricket. Dom brukar som de flesta djurälskare låta deras katter sova i sängen med dom. Men det var någonting som dom inte skulle ha gjort, skriver sajten Relay Hero.

Efter en tid började Michelle att uppleva obehag i nedre regionen, när det inte släppte så gick hon till gynekologen för en undersökning om vad som kunde vara fel.

Gynekologen upptäckte då att Michelle hade en fem centimeter stor hårboll som låg inuti hennes kvinnliga del. Till en början trodde gynekologen att hårbollen hade kommit från en tampong som sedan trasslat in sig i hennes spiral, men det visade sig sen att det var katthår.

Troligtvis har hårbollen bildats när katthår har fastnat på hennes pojkväns könsorgan, eftersom han sover naken. Hårstråna har sedan följt med in i Michelle då paret har haft samlag.

Därefter har hårstråna samlats runt hennes spiral tills det har blivit en boll och orsakat obehag hos Michelle.

Paret har lärt sig en läxa och katterna får inte längre vara i deras säng.

Så tänk efter en extra gång innan du låter dina älskade husdjur få sova i din säng.

Dela på Facebook

Annons