Skoj

Mia Skäringer illustrerar en porrfilm och det är GALET roligt

av nuntium
18 mars, 2018
Annons

Utan tvekan så är Mia Skäringer en av de folkkäraste skådespelare och komiker som vi har. Anledningarna till att det är så är många.

Bland annat så har hon varit med och gjort den populära tv-serien Solsidan som hade enorma tittarsiffror när det drog igång 2010. Till följd av tv-seriens succé så blev Solsidan även en långfilm som gick på bio 1 december 2017.

Annons

Hon har även ett eget radioprogram Roll on tillsammans med Klara Zimmergren. Sedan så får vi inte glömma bort hennes fantastiska bok ”Dyngkåt och hur helig som helst” som också är riktigt bra.

Ja, det finns mängder med anledningar till varför vi älskar Mia Skäringer. Då och då så lägger hon även upp roliga grejer på sin Instagram men mitt i alltihopa så kan hon ändå vara allvarlig och väldigt klok. Det är förmodligen därför jag gillar henne så pass mycket som jag gör.

I hennes bok får vi ta del av hennes erfarenheter av skilsmässa, föräldraskap i kombination med dålig självkänsla. Att boken blev en bästsäljare är inte så konstigt med tanke på hur lätt det är att känna igen sig i den.

Till följd av att boken sålde så bra så blev det även en föreställning av den med en extrem dos humor. Inslaget som ni kommer få se i klippet här nedan är kanske ett av de roligaste klippen hon gjort – någonsin.

Detta är förmodligen inte för den blyge, men det är så himla roligt och det går inte att hålla sig för skratt.

Se klippet här nedan:

Dela klippet med dina vänner så garanterar vi dig om att du kommer göra deras dag!

Dela på Facebook

Annons