Nyheter

Marie Serneholt såg oväntade bilden från ultraljudet – fick en chock

av nuntium
14 juli, 2018
Annons

Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist väntar sitt första barn. Nu har hon i en intervju med Hänt berättat om det stora glädjebeskedet.

Annons

– Vi var i chock, säger Marie till Hänt.

Om vi backar tillbaka bandet ett par månader så var det i april som Marie Serneholt lämnade det stora glädjebeskedet. 35-åringen väntar tillsammans med sin pojkvän Fredric Palqvist deras första barn.

I sin blogg skrev hon då: ”Att skriva de tre orden. Skakar just nu. Är så lättad att äntligen få berätta för er! Det känns verkligen helt magiskt. Jag och Fredric ska alltså bli föräldrar”.

Fick en chock när de såg ultraljudet

När paret såg ultraljudet fick dom en chock. Det visade sig att i magen låg det tvillingar, två små pojkar, som beräknas komma till världen i september.

När barnmorskan kom med beskedet att det var två små hjärtan som syntes på ultraljudet berättar Marie att Fredric tog det med ro. Hon däremot, blev chockerad.

– Jag var ju egentligen i chock bara över att vara där och göra ultraljudet. Jag var inte så närvarande under besöket, jag såg bara två små bultande hjärtan på skärmen, så det var tur att min sambo var så pass beredd att han i alla fall kunde ta in allt de sa, säger hon till Hänt.

Stort lyckat till Marie och Fredric!

Dela på Facebook

Annons