Kärlek

Mäns 7 erogena zoner du inte kände till

av nuntium
23 december, 2017

En ganska vanlig missuppfattning om män är att deras erogena zoner är begränsade till det uppenbara – hans penis. Fel, fel, fel… Låt oss gå på upptäcktsfärd för att komma fram till vilka fler områden som är erogena.

Ifall du inte riktigt har koll på vad erogena zoner är för något så är det områden på kroppen som vid beröring leder till sexuell upphetsning. Den viktigaste regeln för en idealisk älskarinna är att ge honom det han behöver och vill ha. Men det är inte alltid som killarna är villiga att avslöja så mycket om sin sexualitet. Det är ingen självklarhet att han berättar för dig vad han tycker är extra skönt. Du kanske måste ha tålamod och vara extremt lyhörd och känslig för att upptäcka vad han går igång på.

 

Men om du inte vill vänta eller gissa, så får du en liten genväg av oss här. Vi avslöjar vilka 7 kroppsdelar som de flesta män ÄLSKAR att få vidrörda och stimulerade:

#1.

Hans ansikte. Ja, det kanske är förvånande men det är en mycket viktig erogen zon eftersom huden i ansiktet har massor av känsliga nervändar.

#2.

Nacken är för många män den absolut mest känsliga kroppsdelen. Snudda vid huden där med dina läppar och se vad som händer…

#3.

Läpparna. Ja, läpparna är faktiskt mer känsliga än fingertopparna och ännu mer känsliga än den mjuka huden i ansiktet. Fokusera alltså på att röra vid hans läppar och använd dina egna läppar. Testa gärna med naglarna också.

#4.

Skinkorna. Japp, rumpan är ett ställe där allt från smekningar, små daskar och till och med lite nafsande får honom att andas snabbare.

#5.

Hela huden. Se till att han är helt avslappnad och blundar. Han ska ligga alldeles stilla medan du sakta och metodiskt smeker hans hud med svepande rörelser över hela kroppen. Se hur länge han kan klarar att ligga stilla…

 

#6.

Öronen. Rör vid dem ofta antingen med dina händer eller läppar. Han kommer gilla det även om det kanske kittlas lite.

#7.

Ryggen är ett ställe som ofta glöms bort. Låt honom ligga på mage med armarna över huvudet. Sätt dig grensle över honom och massera ryggen uppifrån och ner med dina händer. Växla mellan att använda händerna, håret och till och med brösten… Sexigt till tusen!

Det kan väl vara värt att testa något av detta? Chansen är stor att han blir glatt överraskad om du inte gjort det tidigare.

Annons
Dela på Facebook