WTF
Annons

Mannen slår och sliter sin flickvän i håret – sekunden senare får han smaka på sin egna medicin

av nuntium
6 mars, 2019
Annons

Om det finns någonting som är fullständigt oacceptabelt i samhället så är det våld. Någonting som är ännu mindre okej är våld mot kvinnor – vilket tyvärr är vanligare än många tror.

Många män slipper undan då många kvinnor inte vågar anmäla eller vill anmäla för den delen. Den här mannen fick däremot smaka på karma och sin egna medicin väldigt snart efter att han hade slagit, dragit omkull och slitit sin flickvän i håret.

Annons

Enligt Debat så filmade övervakningskameror det ögonblick då denna man blev arg på sin partner och slog till henne mitt på gatan. Efter att ha slitit ut henne från en taxi så slår han till kvinnan så hon faller till marken och drar henne sedan i håret.

Några fotgängare uppmärksammade detta som genast griper in för att hjälpa den stackars försvarslösa kvinna men då eskalerar hela situationen.

Männen som ansluter puttar bort mannen och börjar sedan slå mot och på honom istället.

Videon som kommer från Peru har fått stor uppmärksamhet på internet och det är lite blandade känslor kring den. Vissa jublar och menar på att mannen får skylla sig själv medan andra skriver att de andra männen också gör fel. Bara för att en part gör fel betyder det inte att någon annan får göra fel heller.

Andra kommenterar och skriver att det är bra att det finns människor som de på filmen, så männen som tar till näven mot kvinnor får smaka på sin egna medicin.

Videon som övervakningsfilmen fångade finns här nedan. Vi varnar för starka bilder, så är du känslig kanske du bör hoppa över just det här klippet.

Se klippet här nedan:

Dela gärna artikeln vidare med dina vänner för att belysa att det är helt fel att använda våld – allra helst mot kvinnor. Om vi visar vårat stöd kanske fler kvinnor vågar anmäla våld.

Dela på Facebook
Annons