Kärlek

Mannen planterar 1000 träd för att hedra sin döde fru – 17 år senare avslöjar ett luftfoto hans sanna motiv.

av nuntium
22 maj, 2018
Annons

Janet och Winston Howes hade en kärlekshistoria som många bara kan drömma om. Det var en förälskelse vid första anblicken, och för varje dag som pågick blev förälskelsen starkare.

Paret gifte sig 1962 och flyttade in i en charmig bondgård på landet i England. Det var så glada att få påbörja sin egen familj i sitt drömhus. Deras gård och omgivningen blomstrade, precis som deras förhållande och deras son var frisk som en nötkärna. Livet var perfekt!

Annons

Men i ett ögonblick tog allting slut.

Efter 30 år tog Janet plötsligt ifrån sin man, familj och vänner. Winstons älskade led av en oupptäckt hjärtsvikt och gick bort vid 50 års ålder. Winston var förkrossad och parets son hade ingen aning om hur man skulle fortsätta sitt liv utan sin mamma.

Fadern och sonen försökte läka såren så bra som de gick, men Janets bortgång var för svår att bära.

Månader efter att ha förlorat Janet började en underlig idé rota sig i Winstons huvud. Trots att han aldrig skulle få tillbaka sin vackra fru, kunde han eventuellt hedra henne med en vacker gest.

Winston började arbeta på ängen vid huset, en äng som Janet älskade väldigt mycket. Tanken var att skapa en plats som han och hans son kunde besöka när de värsta dagarna kom. Winstons otroliga hyllning till Janet var också en hemlighet i flera år, tills en luftballong flög över platsen.

Pilot Andy Collett var på väg hem en vacker förmiddag när han upptäckte Winstons hyllning. Han tittade ner och kunde inte tro vad han såg.

”Det var det mest fantastiska jag någonsin sett”

I åratal hade Winston planterat och format en stor hjärtformad skog, på ängen som hans fru älskade att besöka.

Andy berättar för Daily Mail om hans känslor när han flög över hans hjärta.

”Jag har min egen ballong och jag är ganska erfaren flygare, men det var det mest fantastiska jag någonsin sett från himlen. Det var ett perfekt hjärta urklippt mellan träden. Du skulle aldrig kunna se de om du stod på marken”, säger Andy.

Fastän Andy aldrig hade träffat Winston och hade ingen aning om varför hans hjärta var där antog han att det var en kärlekshistoria som knappast kunde föreställas.

En känslig Winston förklarar varför han bestämde sig för att plantera träden och de små detaljer som orsakade att hjärtskogen rörde tusentals.

”Jag tycker det var en bra idé, jag fick plötsligt en idé och planterade flera tusen ekar. När det var klart satt vi på en kulle med utsikt över skogen, nära där hon växte upp”, säger Winston.

Varje år planterar Winston påskliljor i mitten av hjärtat, som växer på våren. Det blir så fint!

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här ovan, eller under, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons