Skoj

Mannen låtsas skita på lyxbilen – men se när ägaren kommer: då får han ångra sig!

av nuntium
17 mars, 2018
Annons

Det skulle vara ett skämt men slutade kanske inte riktigt som grabbarna hade tänkt sig. Att bajsa på en annans lyxbil kan ses vara ett roligt skämt men det tyckte inte den här bilägaren.

Med hjälp av en fejkad bajskorv och toalettpapper så skojar dom till det med bilägaren, men det skulle dom aldrig gjort. När han kommer ut från affären och ser vad han gör så blir han jättearg.

Annons

Det är rätt så förståeligt om man tror att någon har bajsat på ens bil som är värd väldigt mycket pengar. Men att ägaren skulle vara beväpnad och reagera på det här sättet hade de ingen aning om.

I klippet får man se när de förbereder sig inför pranket. Man ser hur de tar upp ”bajskorven”, lägger den på bilen och väntar på att bilägaren ska komma ut.

När bilägaren kommer ut från byggnaden och börjar gå mot bilen så ser han att det står en kille vid bilen och torkar sig i röven med toalettpapper.

När han kommer närmare och inser vad som sker så börjar han springa och skrika ”vad i helvete gör du med min bil?”.

När han kommer fram till killen så har han hunnit dragit upp byxorna och det ligger toalettpapper tillsammans med skitkorven på bilen..

Han säger ”du prejade oss”. När han sedan börjar backa så tar den äldre mannen upp en elpistol från fickan varpå pojken börjar springa.

Han kommer däremot inte längre än ett par meter innan han faller till backen. Han som filmar inser snabbt vad som händer och springer fram till mannen och skriver.

Allt som skulle vara ett roligt skämt slutade i fullständig katastrof. Av någon anledning går det inte att sluta skratta eftersom Karman slog till med full kraft på en gång, trots att det bara var ett skämt.

Se klippet här nedan:


Dela klippet med dina vänner om du också skrattade!

Dela på Facebook

Annons