Berättelser
Annons

Mannen får panik när bröllopsbilderna anländer – ville absolut inte visa dom för sin fru

av nuntium
17 mars, 2018
Annons

Bröllop och giftermål är någonting som många drömmer om sedan barnsben. Att gifta sig är förmodligen en av de största ögonblicken i ens liv. Så mycket lycka och kärlek.

Kärlek är verkligen starkt och att se två människor som älskar varandra kan vara det finaste som finns, allra helst när det sker på ett bröllop.

Annons

De som gifter sig minns förmodligen bröllopsdagen hela livet om det inte blir ett eller två glas för mycket på bröllopsfesten.

Leisa och Noel var ett lyckligt par som hade varit förlovade ett tag när de bestämde sig för att det var dags för giftermål. En stor passion som bägge hade var mat, vilket hade satt sina spår.

Tyvärr hade det blivit mycket snabbmat och annat som är ohälsosamt. När det var dags att hitta en bröllopsklänning så blev det en liten utmaning för Leisa. Hon hittade nämligen ingen klänning som passade perfekt.

Leisa berättar: ”Jag har alltid velat ha en vacker klänning. När jag ringde och frågade om butikerna hade klänningar i min storlek så skämdes jag. Det var bara en butik som hade min storlek”.

Bröllopet blev av och en fotograf var på plats och tog bröllopsbilder. Men när dom damp ner i brevlådan så ville Noel inte till en början att hans fru skulle se dom.

Här är en bild på paret när dom gifte sig.

Paret tröttnade på att vara överviktiga så dom bestämde sig för att börja träna. Tillsammans började dom äta hälsosamt och motionera.

Detta resulterade i att Noel tappade över 100 kilo och Leisa tappade över 50 kilo. Tillsammans gick dom ner över 150 kilo, vilket är helt fantastiskt.

Här är en bild efter deras viktnedgång, man kan knappt tro att det är samma personer.

Paret berättar att efter dieten så kunde paret äntligen börja göra normala saker med varandra. De gick på bio, satt på bussen bredvid varandra och dom slapp vara oroliga att sängen skulle kollapsa.

Det här paret är ett väldigt bra exempel på att allt är möjligt bara att man har viljan till det. När paret tittar på sina gamla bröllopsbilder så förstår dom vilken otrolig skillnad det är.

Se vad som hände i klippet här:

Dela gärna denna artikel med dina vänner.

Dela på Facebook
Annons