Djur

Man flyttade in i ett nytt hus — när han går ner i källaren upptäcker han det hemska

Annons
av nuntium
5 april, 2018
Annons

Det är svårt att föreställa sig hur någon ens kan göra så här. När den här mannen precis hade köpt sitt hus, så upptäckte han det hemska när han gick ner i källaren.

När han precis hade köpt sitt hus så gick han ner i källaren och fann en hund som satt fastkedjad. Det var den tidigare husägaren som hade lämnat hunden kvar.

Annons

Hur svårt ska det vara att omplacera sin hund om man inte kan ta med sin hund när man flyttar? Tydligen så är det väldigt svårt om man frågar vissa hundägare.

Det händer allt för ofta att man hittar övergivna husdjur kvar för att dö ensam i ett hem efter att människor har flyttat ut. Någonting som det talats mycket om är ”sommarkatter”.

Den vanligare orsaken till att människor överger sina hundar och katter, är enligt American Humane Association, att deras nya bostad inte tillåter husdjur.

Den här stackars pitbullen blev övergiven fastkedjad i en källare. Lämnad ensam för att dö, eller med lite tur bli hittad innan det är för sent av den nya ägaren.

Lyckligtvis så hittade den nya husägaren pitbullen som sökte hjälp för att få någon som kunde ta hand om hunden.

”Jag hade precis köpt ett hus när jag hittade en hund fastkedjad i källaren. Jag har ingen aning hur länge den har varit där nere”, berättar den nya husägaren.

De tog kontakt med en organisation som hjälper till att ta hand om övergivna djur och placera om dom. När de kom till platsen så såg de hur ledsen och desperat hunden var, men ändå glad över att få se några människor.

”När vi öppnade dörren till källarn och lös med ficklampan, så såg vi en viftande svans”, berättar Natalie Thomson, som var med och räddade hunden.

Se räddningsvideon här nedan:

Vilken tur att de hittade hunden i tid. Dela gärna denna berättelse med dina vänner.

Glöm inte heller bort att klicka på ”Gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan har gjort det.

Annons
Dela på Facebook