Hemskt

Mamman surfade runt på Facebook – fick reda på den hemska nyheten om sin dotter

Annons
av nuntium
14 augusti, 2019
Annons

När Deborah Byrne kollade sitt Facebook-flöde så upptäckte hon av misstag den hemska nyheten, nämligen att hennes dotter var död.

Deborah Byrne från Northampton, Storbritannien, upplevde nyligen varje mammas värsta mardröm. I hennes Facebook-flöde dök det upp nyheter om att hennes dotter hade avlidit.

Annons

Brogan Warren, som dottern heter, hade varit bortrest på en veganfestival. Mamma Deborah trodde helt enkelt att hennes mobiltelefon hade laddat ur, men när hon surfade på Facebook märkte hon snart att något var fel.

På dotterns Facebook kunde hon läsa kommentarer som ”vila i frid” och ”du lämnade oss alldeles för tidigt”.

Källa: Facebook

Fick beskedet från vänner

Då olyckan som ledde till dotterns död ägt rum i ett annat polisdistrikt än där familjen bodde så var det svårt för polisen att kontakta mamman. I stället fick hon höra den fasansfulla nyheten från dotterns vänner.

– Jag fick höra att det varit en katastrofal olycka på kvällen innan. Det var då jag började skrika. Jag fattade allt. Brogan var död, säger Deborah till Daily Mail.

Efter en tid fick hon höra detaljerna kring dotterns olycka. Brogan och hennes tre vänner hade alla dött i en bilolycka efter att deras bil krockat med ett annat fordon.

Gjorde sorgen mycket värre

Polisen hade besökt Deborahs hus för att delge henne, men eftersom det var tidigt på morgonen hade hon sovit. Istället möttes hon av nyheten på Facebook.

I undersökningen kring olyckan framkom det senare att chauffören hade spår av alkohol och cannabis i blodet.

– Jag anklagar inte polisen för att inte ha berättat. Men det gjorde min sorg bara så mycket värre, säger Deborah till Daily Mail.

Annons
Dela på Facebook