Klockrent

Mamman köpte påslakan – insåg snuskdetaljen

Annons
av nuntium
17 september, 2019
Annons

Mamman var och skulle köpa nya sängkläder till sitt barn. Men först såg hon inte det alla andra såg och nu ångrar hon sig…

En stolt mamma kom hem med nya påslakanset till sitt barn och valde att lägga ut en bild på Facebook. Kommentarerna hon fick gjorde att hon ångrade sig snabbt, skriver The Sun. Det blev väldigt mycket oväntade reaktioner på påslakanet då vissa påstår att täcket rent utav ser barnförbjudet ut.

Annons

Förstår du vad de menar?

Källa: Target

Det strömmar in kommentarer efter bilden på det rosa påslakansetet. Men varför reagerar folk som de gör? Flera stycken anser att svanarna på påslakanet mer ser ut som ”spermier”.

Ungefär på den nivån är det. Snuskig fantasi kan tyckas.

En person skriver på Facebook-inlägget:

”OMG!! Spermier och ägg-täcken för barn på Target (en lågpriskedja i Australien).”

Komiskt eller snuskigt, hur som fick den insikten flera föräldrar att reagera och dela med sig av sina åsikter angående sängkläderna.

”Jag såg det inte förrän du sa det och nu kan jag inte se något annat”, skriver en förälder i kommentarerna.

En annan håller uppenbarligen också med:

”Allt jag kan se är SPERMIER.”

Hemsidan för butikskedjan som säljer sängkläderna har en lite rolig beskrivning såhär efter att ha läst alla kommentarer och vad folk tycker att det ser ut som ”vårt täcke med svantryck ger ditt barns rum en ny och rolig stil”.

Ny och rolig stil är ju kanske svårt att se nu, när det är svårt att se ”svanarna”. Du måste erkänna att även du ser något helt annat?!

Men det här är inte första och säkert inte sista gången någon sådan här upptäckt gjorts. Avsikten var en helt annan men detaljerna på produkter kan tolkas lite annorlunda och det kan bli väldigt tokigt.

En annan mamma var och shoppade på ett populärt varuhus när hon upptäckte en detalj i en julgranskula.

”Snälla, sig mig att jag inte är den enda som ser simmande spermier”, skrev hon förtvivlat på ett nätforum när hon la ut bilden.

 

Annons
Dela på Facebook