Otroligt

Mamman dumpar sin 1-åriga bebis i ett övergivet hus – 10 år senare återvänder hon och upptäcker det osannolika

av nuntium
8 februari, 2019
Annons

Den här händelsen som inträffade för över 10 år sedan är något som invånarna i den ryska staden Jaroslavl aldrig kommer att glömma.

Det började med när en granne hörde en bebis gråta i huset bredvid, han tänkte inte så mycket på det och fortsatte göra hans vardagssysslor.

Annons

Dagarna därpå fortsatte barnet gråta och ingen i grannskapet hade sett någon i huset där gråten kom från och det var alltid mörkt i huset.

Då började grannen oroa sig och ringde därför polis. När polisen kom till platsen var huset helt tomt. De personer som tidigare hade bott där, hade tagit alla deras saker och försvunnit.

Bildkälla: Youtube

Men de hade lämnat kvar sitt barn.

Den 1-åriga lilla flickan hittades på det smutsiga och kalla golvet. Det stod klart att hon hade legat där i flera dagar helt ensam.

Efter ytterligare en utredning kom myndigheterna fram till att barnet hette Liza Verbitskaya, men hennes föräldrar kunde man inte hitta på.

Liza togs till ett sjukhus där hon fick återhämta sig.

Bildkälla: Youtube

På samma sjukhus fanns en kvinna som heter Inna Nika, som var där omhändertagande för sin sjuka son. Mamma var där dag och natt av hennes sons sida.

En dag hörde hon ett skrik från sjukhusrummet bredvid och kikade inuti rummet för att se vad det var.

Hon såg lite Liza och omedelbart kunde Inna känna en moders instinkt mot den lilla flickan.

Från och med den dagen besökte Inna Liza dagligen och tog med sig kläder, leksaker och mat.

Bestämde sig för att adoptera den lilla flickan

En dag när Inna kom dit var Liza borta. Sjukhuspersonalen informerade henne om att hon var tillräckligt stark för att kunna lämna sjukhuset och hade därför förts till ett barnhem, skriver aif.ru.

Inna saknade den lilla flickan som hon hade blivit så nära och bestämde sig för att hitta henne.

Inna ville adoptera Liza och påbörjade en process. Inna älskade den lilla flickan så mycket, precis som sitt egna biologiska barn och efter mycket pappersarbete fick Liza flytta hem till Inna.

När Liza blev lite äldre började hon att dansa. Idag är hon tonåring och har vunnit flera skönhetstävlingar och talangshower, hon har till och med haft sitt första jobb som modell.

Bildkälla: Youtube

När Liza blev känd försökte hennes biologiska mamma komma i kontakt med henne, men hon nekades. Liza har fått hennes uppgifter så nu är det upp till henne själv om hon vill ta kontakt med sin biologiska mamma som övergav henne i huset när hon var bebis.

Se klippet nedan:

 

Dela på Facebook

Annons