Mamman döper sin nyfödda son – 5 månader senare berättar läkaren det chockerande

Publicerades den 13 februari, 2018

Detta är en graviditetsberättelse som du inte hör varje dag!

När Madelisha Hiscock blev gravid med sitt andra barn så kunde hon och hennes man knappt vänta på att få reda på barnets kön. Vid det första ultraljudet så trodde läkarna att det var en flicka. Två ultraljud senare och de var säkra på det. Madelisha visste på en gång att hon ville döpa sin dotter till McKenzi.

Men vid det fjärde ultraljudet så ändrade sig läkarna. Nu sa de att det var en pojke.

Trots att det var konstigt och förvirrande så blev Madelisha och hennes man väldigt glada. Paret från Sydafrika hade redan en 3-årig dotter så de var glada över att få veta att de väntade sin första son.

“Det kändes som att vårt barns kön ändrades varannan minut, men jag förväntade mig inte att det skulle vara ett problem efter födseln”, sa hon.

När Madelisha födde så undersökte läkarna det nyfödda barnet och bekräftade åter igen att det var en pojke, som hon gav namnet Kenneth.

Madelisha döpte snart Kenneth och berättade för alla släktingar och vänner att hon just välkomnat deras första son, och fyllde barnkammaren med blå bebiskläder, leksaksbilar, och allt som en liten pojke någonsin kunde behöva eller vilja ha.

Men veckorna gick och Madelisha och hennes man hade en känsla av att något inte var helt rätt som de bara inte kunde skaka av sig.

De tog tillbaka Kenneth till sjukhuset… Och efter flera tester till så kom läkarna med beskedet som gjorde föräldrarna mållösa och ”helt chockerade”. Jag kan förstå varför!

Se videon här nedan för att se den ovanliga diagnosen som ledde till den oväntade sanningen, och glöm inte att dela detta med dina vänner på Facebook!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Familjen trodde att de hade köpt en hund – 2 år senare visar det sig vara något helt annat

Lyxhotellet var det största – nu står det helt övergivet. Se de otroliga bilderna från insidan

6 saker du kan göra för din partner som är mer intima än sex

6-årig pojke spänner blicken på dansläraren. Sekunder senare gör han det makalösa!