Hemskt

Mamma blir chockad när övervakningskameran visar det sjuka dotterns pojkvän gör med hunden

Annons
av nuntium
26 juni, 2020
Annons

Den här mamman kunde inte tro sina ögon när övervakningskameran visade det hemska övergreppet mot familjens hund. Nu kräver hon att dotterns pojkvän ställs inför rätta.

Våld mot djur är ett stort problem och förekommer tyvärr överallt.

Annons

Eftersom djuren inte själva kan berätta vad som har hänt riskerar förövarna att i många fall gå fria.

Tack vare modern teknik lyckades dock den här mamman upptäcka det hemska som pågick när hon inte var hemma.

Hemsk upptäckt på övervakningsvideon

Det var när Sandy Raymer tittade på övervakningskameran i sitt hem i Robertsdale, Alabama, som hon fick en riktig chock, skriver Shared.

Till en början var det svårt att upptäcka något speciellt i videon, men snart började Sandy höra familjens hund gny och skälla på grund av den misshandel som pågick.

Personen som slår hunden står mitt under kameran och syns därför först inte, men om man kollar noggrant ser man misshandeln äga rum i spegeln på andra sidan rummet.

Källa: WKRG

Pojkvännen slog hunden med kvast

Sandy berättar att hunden misshandlades med en sopkvast, och vad som är än mer chockerande, personen som slår hunden är hennes dotters pojkvän.

”Den här videon visar hur min hund ligger hjälplös medan denna person skadade honom, om och om igen”, sa Sandy Raymer, som är helt förtvivlad över insikten som just avslöjats på film.

Efter att videon uppmärksammats i sociala medier och nyhetskanalen News5 så rasar nu personer på nätet mot den brutala misshandeln.

Se filmen från övervakningsvideon nedan (varning för starka bilder):

Annons
Dela på Facebook