WTF

Lyxhuset från 1880 är till salu – men ingen vågar köpa det efter att ha sett det otäcka som Google Maps fångat på bild

av nuntium
5 februari, 2019
Annons

En stor lyxig villa med 10-tal rum är mångas dröm att äga, allra helst när det en gång i tiden ägts av en kunglighet. När ett sådant hus är till salu och dessutom för en billig penning så borde det finnas många intressenter kan man tycka?

Den här vackra villan från 1800-talet som kallas för Queen Anne Property är till salu. Prislappen? Under en miljon kronor. Trots det så är det ingen som vill köpa huset. Det finns en förklaring – Google Maps fångade någonting på bild som avskräcker människorna från det.

Annons

Huset är historiskt och byggdes 1880 och har legat på annons sedan 2010. Trots att det har flera år så är det ingen som har velat köpa det även fast prislappen bara blivit lägre och lägre.

Att ingen köpare har trätt fram är för att Google Maps lyckas fånga bilder på villan som vid en första anblick visar en stor och fin villa, men efter att ha sett det som upptäckts i fönsterna på tredje våningen så förstår jag varför ingen velat köpa det och flytta in.

Kan du se vad det är man har upptäckt, som inte borde vara där?

Kolla på våning tre. Bilderna visar flera avtryck av handflator. Efter att dessa bilder uppmärksammats så har det visat sig att de som äger huset flyttade lika fort ut som de flyttade in. Anledningen till det är okänt men man kan ha sina aningar.

Vissa påstår att handavtrycken är vit färg, men trots det så verkar ingen vilja köpa huset.

Nu har Google Maps valt att göra fönsterna suddiga när man söker på adressen. Man kan fråga sig av vilken anledning dom gjort det. Vad tror du?

Se klippet här nedan:

Dela gärna artikeln vidare med dina vänner. Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons