Annons
WTF

Lill-Babs hemliga hälsning ett år efter hennes bortgång – ”Ingen får…”

av nuntium
10 september, 2019
Annons

För över ett år sedan lämnade en folk-kär artist och människa jordelivet. Det var allas vår älskade Barbro ”Lill-Babs” Svensson som somnade in den 3 april förra året och lämnade landet i sorg. Ett år senare lämnar hon något efter sig…

Barbro ”Lill-Babs” har tre döttrar, Kristin, Malin och Monica som saknar sin mamma något enormt. För att hålla hennes minne vid liv bestämde de sig för att öppna ett muséum i Järvsö och under året som gått har de forsatt att arbeta med hennes muséum.

Annons

Alla människor kommer förr eller senare behöva ta farväl av någon de älskar för gott. Något av det svåraste en människa kan gå igenom. Speciellt om man står denne nära. Det blir jobbigt att aldrig kunna prata med dem eller ringa upp till himlen. Det som finns kvar är bara minnen och tomhet.

Upptäckten efter mammans bortgång

Nu efter Lill-Babs bortgång, berättar en av döttrarna om ett meddelande. Det var när Kristin Kaspersen besökte SVT uppe i Umeå som hon gjorde den, för henne, stora upptäckten.

I Kristins loge var det ett målat hjärta på spegeln och någon hade skrivit ”puss” alldeles intill det också.

Personalen berättade vem som målat på spegeln, för Kristin som nyfiket undrade vem som gjort det. Till hennes förvåning fick hon höra något mycket värmande, nämligen att det var hennes mamma som hade skrivit det.

Lill-Babs hade alltså målat hjärtat och meddelandet hade blivit kvar på spegeln även efter att huset hade renoverats.

”Ingen får sudda bort, inte ens när sminklogen renoverades suddades hennes hälsning bort”, står det i Kristins inlägg på Instagram.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Mamma är alltid med❤️ Kom till SVT i Umeå. När jag sätter mig i sminket står det ”puss”❤️ på spegeln. De berättar att det är mamma som skrivit det. Ingen får sudda bort, inte ens när sminklogen renoverades suddades hennes hälsning bort. Jag frågade om jag fick rita ett hjärta i hennes. Det fick jag❤️ (bild 2) #gokväll #mamma

Ett inlägg delat av kaspersen (@kaspersen)

Annons
Dela på Facebook