Klockrent

Lauras bröstbild fick flera tusen personer att reagera – på grund av den överraskande detaljen

av nuntium
28 juni, 2019
Annons

37-åriga Laura Owens från Formby, Storbritannien, ville dela med sig av sin resa, uppdatera sina nära och kära och med stolthet visa upp sin kropp.

Bilden visar hennes överkropp. På överkroppen syns henne ärr tydligt över de bortopererade brösten efter en mastektomi, en operation som Laura Owens tvingades genomgå på grund av hennes bröstcancer.

Annons

Laura drabbades av bröstcancer då hon var 31 år gammal, hon har genomgått en dubbel mastektomi, båda hennes bröst har opererats bort.

Nu berättar hon om vilka kommentarer som hon har fått från män när hon visar sin kropp.

”Jag är en stark jävla kvinna, inte ett sexobjekt”, skriver hon på Facebook.

Flera män skrev kommentarer som hon inte alls var beredd på om hennes utseende. I inlägget på Facebook, visar hon sitt bröst och ryter ifrån mot reaktionerna.

”Under den senaste veckan har två killkompisar som jag inte har träffat på länge, sagt så här till människor framför mig: `Du skulle ha sett Laura under sin glanstid för tio år sedan.` Det är oförskämt.”

Hon menar att kommentarerna som dessa kanske hade påverkat henne för 10 år sedan, men idag känner hon sig mer bekväm än någonsin i sin kropp.

”Det är skrattretande att vissa människor tror att mina glansdagar var när jag hade hela ansiktet fullt med smink, perfekt hår, sexiga outfits, vadderad behå och klädde mig för bekräftelsen från andra”, skriver hon.

” I helvete heller. Jag är stark och kapabel, jag står upp för det jag tror på. Jag lämnar människor eller situationer som gör mig obekväm. Och jag bär kläder som gör mig glad, inte sexig.”

Laura avslutade inlägget med ännu ett starkt budskap:

” Jag är mer än mitt utseende. Och om du inte kan se det är det ditt problem. Det här är MINA glansdagar.”

 

Dela på Facebook

Annons