Otroligt

Läkarna avslöjar: 6 av de konstigaste sexskadorna

av nuntium
14 februari, 2020

Jag kan tänka mig att man får uppleva en hel del som läkare. I den här artikeln ska vi få ta del av några av de kanske galnaste sexskadorna som vissa läkare varit med om.

Det är allt från oväntade fynd i rumpan till en vigselring på snoppen. Är du redo att läsa de kanske mest galna? Sajten Men’s Health har samlat ihop den här listan, som är ganska roande att scrolla igenom.

Annons

1. Fick skador i underlivet: på grund av stark mat

Den första läkaren som är ut berättar om en kvinna som han en gång behandlade. Hennes partner hade utfört oralsex på henne efter att ha ätit stark mat. Den starka såsen ska ha lämnat lindriga brännskador i underlivet på henne – som sedan givetvis läkte.

2. Hittade ett oväntat fynd i stjärten

En annan läkare berättade att han ofta får träffa patienter som lyckas föra upp diverse märkliga föremål där bak. Det är två tillfällen som han minns särskilt och den ena gången var när han hittade en rosa boll och den andra gången var då han hittade en rejäl potatis som hade fastnat.

3. ”Åt” godis – fast på fel ställe

Den här läkaren berättade om en kvinna som en gång kom in med värk i hennes underliv. Efter att ha utfört ett antal undersökningar så kunde man inte komma på den bakomliggande orsaken till smärtan. Men det var då det oväntade inträffade.

Patienten tillsammans med hennes make avslöjade sanningen. Efter att ha tillbringat en kväll tillsammans utan sitt nyfödda barn så hade de firat sin ensamhet med att ”hetta” till det lite i sovrummet. Paret hade experimenterat med ”oppping candy”, vilket är sånt där godis som knastrar och poppar i munnen.

Kvinnan fick vård och återhämtade sig så småningom.

4. Mannen sprang in i en stolpe och bröt sin penis

En annan läkare återberättar en gång då en man sökte vård för sin brutna penis. Om man fick tro patienten som kom till mottagningen tillsammans med sin fru så hade frakturen uppstått i samband med att han hade sprungit in i en stolpe.

Men den lögnen köpte inte läkaren varpå han bad frun att lämna rummet. Då erkände mannen att han hade haft sex med en prostituerad. Mannen blev helt återhämtad – men frun fick aldrig reda på sanningen.

5. Tandställning + oralsex = aj

Den här läkaren minns särskilt då en högskolestudent kom in på akuten med en väldigt svullen penis. Efter att ha fått svarat på många frågor så kom de fram till att en annan student – som hade en tandställning – hade utfört oralsex på honom.

Detta förklarade varför han hade fått sår som sedan smuts och matrester hade satt sig fast i. Efter en antibiotikakur så återhämtade mannen sig helt.

6. Vigselringen fastnade på snöppen

En läkare berättar om en man som var 60 år som sökte hjälp på sjukhuset. Vigselringen hade fastnat på hans penis. Det visade sig att mannen använt sig av internet där han läst att en sådan metod kunde hjälpa till med erektionen – men det fanns bara ett problem: den fastnade där.

Läkaren berättade för mannen att det beror på att blodet fastnar på andra sidan ringen, vilket kan leda till skador om man har otur.

Med hjälp av en läkarsåg kunde ringen avlägsnas. Läkaren sa sedan till mannen att det kunde vara bättre med medicinering för att få upp den till nästa gång.

Annons
Dela på Facebook