Nöje

Kyrkan ställer in alla bröllop – efter nygifta parets osmakliga bild: ”Det ni gjorde är skamligt”

Annons
av nuntium
14 februari, 2020
Annons

Det enda paret ville var att ha ett roligt minne från deras bröllop. Men så fort bilden publicerades på internet gick den viral och när biskopen fick syn på bilden tog han ett drastiskt beslut.

Carly och Matthew Lunn ville spexa till sina bröllopsfoton då de båda har ett stort sinne för humor, skriver The Sun.

Annons

Efter den fina ceremonin som hölls på Rhodos i Grekland, i St Paul kyrkan, förverkligade paret sin idé att ta ett annorlunda bröllopsfoto.

Men det paret inte visste då var de konsekvenser som väntades till följd av bilden.

Det som skulle vara en ”rolig grej” slutade i något helt annat

Bilden som spred sig som en löpeld på sociala medier föreställer brudgummen utan byxor, framför står bruden på sina knän. Paret var väldigt stolta över resultatet och enligt paret själva så verkade det som att skämtet gick hem både hos familjen, vännerna och människor de inte känner på sociala medier.

– Vi bestämde att vi skulle göra detta redan innan bröllopet, som en rolig grej. Men vi förväntade oss inte att bilden skulle bli viral, berättar Carly för The Sun.

Bilden gick hem hos de flesta – men vissa blev fullkomligt vansinniga, framför allt lokalbefolkningen.

Biskopen Kyrillos tog därför beslutet att banna alla utländska par från att gifta sig i kyrkan. Anledningen? Fotograferingen som hölls anspelas på sex och gjordes på ”helig mark”.

– När bilden spreds på nyhetssajterna här i Grekland blev folk helt vansinniga, berättar en källa för The Sun.

Även fast bilden endast föreställer en sexuell akt så var det tillräckligt för att kyrkan skulle reagera. Det drastiska beslutet gjorde att hundratals bröllop som skulle hållas i kyrkan tvingades att planera om.

Starka reaktioner

Paret blev tyvärr tvungna att ta med sig konsekvenserna hem till Storbritannien. Enligt den anonyma källan så ska 99 procent av alla bröllop vara bokade av brittiska par som nu tvingas ställa in sina bröllop i kyrkan.

De som hade planerat sina bröllop till kyrkan har uttryckt sitt vrede på sociala medier. Där har paret fått motta deras raseri mot den bild som gjorde att det drastiska beslutet togs.

”Era jävlar, ni har förstört allas bröllop på St Pauls, ni är äckliga.”

Annons
Dela på Facebook