Kärlek

Kvinnor som är singlar under en längre period är lyckligast – här är förklaringen

Annons
av nuntium
31 mars, 2020
Annons

Trots alla lyckliga par du ser på stan och ute på restauranger så visar många studier att singelkvinnor faktiskt är lyckligare. Här är förklaringen.

Även om de flesta av oss ser fram emot en partner och familj så är singellivet inte så dåligt det heller. Anledningen till att man är singel kan bero på många saker.

Annons

En del har varit singel hela sitt liv, medan andra kanske blivit sviken av ett ex och inte vill ha seriösa förhållanden. Ibland kan relationer vara överväldigande och man behöver en paus från kaoset och alla känslor.

Här är varför singelkvinnor som varit ensamma länge är lyckligast.

Källa: Unsplash

1. Singelkvinnor trivs med sig själva

Singelkvinnor är lyckligare eftersom de trivs i sitt eget skinn och accepterar sig själva. De har inget emot att vara ensamma en natt. De känner sig inte ensamma när det inte finns någon i närheten. Dessa kvinnor kan shoppa och äta ute på restaurang själva utan att känna sig konstiga.

2. Singelkvinnor behöver inte en partner för att vara lycklig

För dessa kvinnor är det inte den viktigaste saken i deras liv att hitta ”den rätte”. De hittar lyckan när de lever ett meningsfullt liv. De hittar inte sin lycka när de hittar en pojkvän. Att springa efter killar finns inte på deras ”to-do”-lista. De följer sin egen väg som kommer att förverkliga deras drömmar och ge dem den framtid som de vill ha.

3. Singelkvinnor njuter av livet

När kvinnor är singlar en längre blir de vana vid det livet och njuter av den. Tanken på att de aldrig kommer att ha ett förhållande som leder till äktenskap är inte en skrämmande för dem. De njuter av att leva sitt liv till fullo och inspireras av tystnaden som omringar dem.

4. Singelkvinnor tar inte vem som helst

När de träffar någon som potentiellt kan bli deras partner, måste den personen utmana dem och få dem att gå framåt. Det kan inte vara en person som är stillastående i livet. Hon vill höra honom säga att man borde leva till fullo varje dag. Det är viktigt för henne att hitta någon som kommer att stötta henne och kunna dela hennes lycka och uppskatta hennes framgång.

Han lockas till hennes beslutsamhet och ovilja att göra sig själv eller sina planer mindre för att vara honom till lags.

5. Singelkvinnor är starka individer

Dessa är de starkaste kvinnorna och de förlorar inte sig själva för att hitta kärlek. De glömmer inte vem de är som individer. Deras egna drömmar, värderingar och önskningar är lika viktiga för dem som deras partner.

De är som lyckligast när de hittar någon som uppskattar vem de verkligen är och förgyller deras vardag. Hon vill ha någon som älskar henne och kompletterar hennes styrka till en ännu högre nivå. Vad som gör henne glad är att hon hittar någon som är komplett med eller utan henne i sitt liv. Det sorts förhållande är ovärderligt och värt att vänta på.

Källa: Viralking.se

Håller du med om synen på singelkvinnor? Dela gärna och muntra upp dina kompisar som är singlar!

Annons
Dela på Facebook