WTF

Kvinnan sökte vård för vanlig huvudvärk – det läkaren hittar i örat är skrämmande

av nuntium
7 mars, 2019
Annons

Det här är någonting som kommer ge dig rysningar och bekräfta det som vi alla förmodligen någon gång fantiserat om. Kvinnan hade besvärats över sin huvudvärk och bestämde sig till slut att söka vård för det.

Det var som vilken dag som helst. Kvinnan som är från Indien hade tagit en liten tupplur ute på sin veranda i det sköna vädret. När hon vaknade upp så mådde hon inte så bra trots att hon hade vilat.

Annons

Huvudvärken var fruktansvärd varpå hon bestämde sig för att uppsöka en läkare. Så här långt är det ingenting som är särskilt konstigt, men den bakomliggande orsaken till huvudvärken kommer ge dig rysningar.

Läkaren som undersökte kvinnan hittade någonting som absolut inte ska finnas i kvinnans öra. En levande spindel sprang fram och tillbaka i hennes öra.

I videoklippet som finns här under kan man se att när lampan riktas mot spindeln så kryper den ut.

Läkaren som hjälpte den här kvinnan berättade för en lokal tidning att det är vanligare än man tror att folk söker hjälp för saker har fastnat i öronen.

Det här är obehagligt. Jag har själv drömt om att kryp tagit sig in i näsa och öron och vaknat panikslagen. Som tur är har det bara varit drömmar, men för den här kvinnan var det ingen dröm.

Se klippet här ovan.

Dela på Facebook

Annons