Fräckisar

Kvinnan listar ut makens kärleksaffär – stenhårda hämnden är helt oförglömlig

Annons
av nuntium
15 oktober, 2019
Annons

Att vara otrogen är aldrig okej. Det förstör förhållanden och sårar människor. Men tyvärr så händer det rätt ofta.

Den här historien handlar om Erika som kom på sin man med hennes bästa vän. Budkapet är väldigt starkt och det är inte okej att bedra sin partner. Erikas revansch är både smart och väldigt rolig.

Annons

Erika skrev för några år sedan ett inlägg på Facebook:

Förpackningen var redan öppen så jag tog kondomerna och petade hål på varenda en med en nål. Sedan lade jag dem i ett bad med chilijuice från Habanero i en timme och sedan lade jag tillbaka dem innan han vaknade.

Dagen efter sade han att han skulle hjälpa sin mamma med saker som behövde fixas och så åkte han iväg. Tre timmar senare ringde min bästa vän och berättade att hon hade haft sex med sin ”pojkvän” och nu kändes det som att det brann där nere.

Strax efter kom min man hem och lade en påse frusna ärtor i skrevet och påstod att han hade bränt sig på något.

För att göra en lång historia kort så blev hon av med sin bästa vän och han förlorade sin fru. Jag har blockat dem på Facebook och ingen av dem vet vad jag har gjort.

Det var 3 år sedan och så fort jag springer in i dem nu för tiden så frågar jag alltid ”Vart brinner det?””

Erikas status fick väldigt stor uppmärksamhet och om allt nu stämmer så är det helt klockrent gjort. Hon gick verkligen vinnande ur det här- Erika kan verkligen gå rakryggad efter sin klockrena hämnd.

 

Annons
Dela på Facebook