Kvinnan lämnar sin man för hans bror – men det mannen säger på slutet gör att vi viker oss av skratt

Publicerades den 14 april, 2018
Annons

”Kära Make!

Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det. De sista veckorna har varit ett helsike!! När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls.

Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig.

Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid. Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.

Din Ex-fru”

Några dagar senare kom svaret…

”Kära Ex-fru.

Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.

Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra… Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med…

Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk.

När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet, men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.

Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull. Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev… allt händer av en anledning antar jag.

Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.

MVH rik som fan och fri som tusan.

PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?”

Klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du också skrattade!


Andra läste även:


Därför ska du dricka MINST ett glas vatten så fort du har vaknat

Martin Timell försökte skrämma kollegan på Äntligen hemma till tystnad

Läkarna bad 17-åringen att göra abort: men hon vägrade. Nu har hon ett budskap till oss alla!

Anders Bagge hyllas efter hans stora hjälteinsats – ”Jag bara slänger mig ut..”

Flickan kräktes i flera år – när läkaren undersöker hennes mage upptäcker han det otäcka

8 jobbiga vardagsproblem som du kan lösa med hjälp av din kropp

12 saker som är det osexigaste en kille kan göra enligt svenska tjejer

Han trakasserar förbipasserande kvinnor på ett sexuellt sätt dagligen - se mammans reaktion när hon råkar passera

Tjejen från Västerås sände en semesterbild till föräldrarna – svaret hon fick är klockrent

14-åriga flickan som försvann är funnen död: ”Ingen misstanke om brott i nuläget”

Hon stoppar in fem bananer i micron. Anledningen? Det här är genialt!

Undersköterskan kammar hem rekordvinsten på lotto – då går hon till chefen och säger detta

Tre kvinnor ska ta reda på hur man bäst förför en man då..

Peg Parnevik om sexscenen med kändissonen: Man vill inte vara den jobbiga tjejen