Oj

Kvinnan har varit sjuk i 10 år och ingen vet varför – då upptäcker dessa två män DETTA

av nuntium
14 juni, 2018
Annons

Tänk dig att leva med en mystisk sjukdom i 10 år. Tänk dig att du lider av en ständigt felaktig hälsa medan läkare förklarar att de inte vet vad som är fel med din kropp. Det var en smärtsam verklighet för 41-åriga Kathi Wilson, som har tillbringat flera timmar i sjukhusets väntrum i hopp om svar som aldrig kom.

Under ett årtionde förvärrade Kathis hälsa så att hon knappt kunde gå. Hon sov hela dagarna och försökte bekämpa trötthet och ångest, men läkarna ifrågasatte vad som hände.

Annons

Men i slutändan gav den mystiska gåtan ett svar. Det var dock inte genom medicinska genombrott eller tack vare en läkare. Nej istället fick kvinnan sin diagnos av två män en morgon som dök upp i en pickup.

10 år efter hennes mardröm börjat bestämde hon sig för att skaffa ett nytt badrum. hon hyrde in hantverkare som skulle utföra detta och kom till huset för att beräkna arbetet.

När dem sedan kom tillbaka för att påbörja arbetet och lyfta ut den gamla vattenberedaren, träffades dom av något skrämmande.

Kathis gamla vattentank hade installerats 10 år tidigare. Men hade installerats felaktigt, och tanken hade börjat läcka ut en giftig gas i hennes hem.

Hantverkarna insåg snabbt hur allvarligt problemet var. När Kathi fick höra detta var det ett ”aha-ögonblick” för henne. Hon insåg att det var därifrån hennes symptom kommit från.

Kathi kunde äntligen lösa problemet och lyckats räkna ut vad läkarna inte kunde. Nu kan hon meddela att hon är glad och tillbaka i livet som togs ifrån henne för 10 år sedan.

Se klippet nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons