Kvinnan häller bakpulver på foten – efter jag provat själv insåg jag varför. Helt otroligt bra!

Publicerades den 15 maj, 2018

När du var liten kändes det alltid som att mamma hade lösningen på precis allt. Om det så var ett plåster på knät, en mirakeldryck för att slippa förkylningar eller en salva mot irriterande utslag så kunde hon fixa allt.

Under de äldre dagarna har jag börjat leta efter mammas hemmakurer. Före dyra läkemedel kunde många sjukdomar förhindras och botas genom att man använde ingredienser man har hemma i skafferiet.

I den här listan finns det en del husmorstips som använts genom åren, vilket heller inte kräver mycket tid eller arbete. Vissa kanske vet det här från tidigare, och vissa kan vara något nytt du aldrig hört talas om innan.

Men tryck på dela knappen när du läst så dina vänner kan ta del av hälsosamma och snabba kloka tips!

Sår på kroppen kan vara väldigt obehagligt och kan ibland bli väldigt infekterade. Men istället för att råka ut för det så prova dessa effektiva och enkla hemmametoder som dessutom är utan risk för biverkningar nästa gång du får ett bett av ett djur eller sår på kroppen.

Du kan till exempel inte använda smutsiga strumpor för att bota halsont eller öronvärk. Men vissa hem är bättre än andra och vissa är faktiskt vetenskapligt klockrena.

Du kanske redan känner till några av dessa knep, men vi vet att det finns många smarta idéer och därför vill vi dela med dem med er.

Tryck på dela knappen och dela detta med dina vänner, så kommer de också att få ta del av dessa användbara tips. De kommer att tacka dig!

Se klippet här nedan:

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

 


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Klarar du teoriprovet för B-körkort? Gör testet här!

5 tips: Så här hjälper du din deprimerade partner

13 fullständigt horribla designmisslyckanden – man kan knappt tro sina ögon

Sover du i ett varmt sovrum? Sluta då upp med det genast! Här är anledningen till varför.