Oj

Kvinna död efter sexmaraton – höll på i fem timmar utan paus

Annons
av nuntium
12 augusti, 2019
Annons

Uttrycket ”för mycket av det goda” var definitivt sant för den här kvinnan. Efter att hon haft sex oavbrutet i fem timmar drabbades hon av hjärtstopp och dog tragiskt.

Uthållighet i sängkammaren brukar räknas som en attraktiv egenskap, men i vissa fall kan det vara farligt. En kvinna i Cali, Colombia var känd för sin uthållighet och gick under smeknamnet ”The beast”.

Annons

Tyvärr slutade det inte lyckligt för henne, då hon föll ihop medvetslöst efter en 5 timmars session med en manlig älskare.

Kvinnan hade börjat känna sig yr och en liten stund senare tappade hon medvetandet på grund hjärtstopp.

Kom försent till sjukhus

Mannen som hon haft sex med i fem timmar ringde direkt en ambulans när kvinnan föll ihop. Ambulansen var dock inte tillräckligt snabb, så mannen fick svepa in kvinnan som fortfarande var medvetslös, och ta en taxi till närmaste sjukhuset.

Tyvärr kom de försent till sjukhuset och läkarna kunde inte hjälpa kvinnan som dog av hjärtstopp. I efterhand har det framkommit att paret använde piller för att orka ha sex längre.

Polisen utreder i nuläget om hjärtstoppet orsakades av drogerna och ifall kvinnan hade en historia av att missbruka droger, skriver Daily Mirror.

File:Augusto Ilian Rio Cali Cali.jpg

Cali, Colombia. Källa: Wikipedia

Annons
Dela på Facebook