WTF

Killen gör en likadan tatuering som sin hund – snabbt inser han sitt hemska misstag

av nuntium
9 februari, 2019
Annons

Vi har alla någon gång gjort saker i tron om att det är någonting bra, men sedan har det visat sig blivit katastrofala misstag istället. Som när man var liten och trodde att man ”hjälpte” mamma med disken genom att ta ut den i trädgården och skölja av den med vattenslangen.

Eller som den gången när man försöker hjälpa mamma att spara ett par hundra kronor genom att vi klipper oss själva. Okej, vi ville väl, men i slutet så visade det sig att det inte var någon jättebra idé.

Annons

Den här killen fick lära sig en läxa när han skaffade sig en hund. Han adopterade sin hund, som inte hade fått den kärlek han behövde från tidigare ägare, från ett hundhem och döpte den till Bear.

Chris upptäckte att ägarna till hunden innan hade gjort en tatuering på Bear. Han undrade vem som var så hemsk och tatuerade en hund, så han bestämde sig för att göra en likadan tatuering som hans hund hade.

Det som till en början ser ut att vara en fin gest genom att göra samma symbol som hunden har på magen fast på armen istället, visar sig bli väldigt galet.

När han laddade upp bilden på nätet så började människor påpeka att Bears tatuering inte alls var en tatuering i den bemärkelsen som Chris hade trott. Det var en tatuering som tidigare ägare inte hade gjort – utan den satt nämligen där av ett speciellt syfte.

Tatueringen betydde nämligen att hunden var steriliserad. Inte riktigt som Chris hade trott…

Vilken tabbe han gjorde!

Dela på Facebook

Annons