Intressant

Känd svensk porrstjärna berättar: ”Har sett alla mina vänner ha sex”

av nuntium
11 januari, 2019
Annons

Johanna, eller Puma Swede som hon också kallar sig gick från att vara glamourmodell till världskänd porrstjärna. Hon har i en tidigare intervju med Aftonbladet berättat att hon inte riktigt vet hur hon ska kategorisera sitt yrke.

– Inte skådis! Jag är usel på repliker. Sexarbetare har inte heller någon bra klang. Vuxenfilmsarbetare? Låter också konstigt, säger porrstjärnan.

Annons

Puma Swede har skrivit en bok som heter ”Mitt liv som porrstjärna” där hon avslöjar hur en liten flicka från Huddinge i Stockholm tog sig an USA och blev en världskänd porrskådis. Hon berättar även om hemliga möten med en känd svensk fotbollsspelare och livet på och bakom kulisserna.

Hon berättar att hon även ser sitt jobb som bara ett arbete och inget annat.

– Jag går inte till jobbet för njutnings skull. Det är sex kontrollerat av någon annan. Sex för kameravinklar. Hur ­ofta hänger man baklänges från en soffa? Det är inte skönt för någon. Jag får ont i ryggen. Sex hemma är passion, för min skull.

Berättar att det inte är så som det ser ut

Puma Swede försöker förklara att det som inte syns utåt inte är så himla trevligt och att det inte har någonting med verkligheten att göra.

– Till exempel analsex på film. De har inte sett att jag tagit lavemang, käkat medicin för att bli förstoppad och legat­ med en dildo i rumpan en halvtimme. Inte­ konstigt att det ser lätt ut. Porr har inte med verkligheten att göra. Det är som filmer där man blir skjuten tre gånger och ändå springer. Man kanske skulle ha varningsskyltar; ”Don’t try this at home. This film was made by professional actors.” Jag har sett alla mina vänner ha sex. För mig är sex inte något man gör bakom stängda dörrar, säger Puma Swede till Aftonbladet.

Dela på Facebook

Annons