Intressant

Josefine och Sara svarar på frågor om sex – första frågan är helt sjuk

av nuntium
14 mars, 2018
Annons

Du kanske känner igen dessa tjejer sedan tidigare. Ena tjejen heter Josefine Caarle och har medverkat i Paradise Hotel och driver idag sin kanal på Youtube där hon har över 56 000 följare.

I ett avsnitt som hon släppte i slutet av förra året så pratade hon om hettans stund tillsammans med sin vän Sara Haddad, som även driver en podcast tillsammans.

Annons

De frågorna som de pratar om i videoklippet är frågor som Josefine har fått in från sina följare på Snapchat. Frågorna handlade om kärlek och det som är lite mer intimare. I den här videon får vi höra när de svarar på frågorna som de fått in.

Det är ett väldigt hett ämne och många gillar att läsa om det vilket även verkar rätt uppenbart eftersom detta klippet som du snart kommer få se har över 234 000 visningar.

Vissa tycker däremot att dessa ämnen är rätt känsliga och då skriver Josefine att man inte behöver titta på videon. Anledningen till att de pratar om just detta är för att det är många som är intresserade av ämnet och att många kanske inte vågar fråga sina föräldrar.

Första frågan som kommer upp i videon är helt galen. Det är kanske inte så konstigt att någon går runt med dessa funderingar och det finns säkerligen de som redan testat.

Som svar på frågan så säger dom att de inte vill prova, men att det säkerligen skulle fungera om man ville det. Om du vill höra frågorna och även svaren får ni kolla på klippet här nedan.

Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du precis som Josefine och Sara tycker det är ett intressant samtalsämne.

Se klippet här nedan:

Klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan gjort det. 🙂

Dela på Facebook

Annons