John gick ner 136 kilo – när man ser honom kan man knappt känna igen honom

Publicerades den 13 februari, 2018

John har inte haft det lätt när det kom till familjelivet. Hans föräldrars skilsmässa var förkrossande och fick honom att vända sig till mat för att handskas med det. Strax efter blev hans pappa diagnostiserad med en obotlig sjukdom.

Hans pappa hade bara sex månader kvar att leva och John hantera sitt emotionella trauma genom att använda mat som medicin.

När John gick till doktorn var han så tung att det inte fanns en våg som kunde väga honom. Hans doktor skickade honom till fiskmarknaden där han upptäckte att han vägde 244 kilo. Han varnades för att om han inte ändrade sin hälsa så kunde han dö.

John försökte sedan med varje diet han kunde hitta, men inget hjälpte riktigt. En dag upptäckte han ett viktminskningsläger på Facebook. Trots att han var rädd för utmaningen tog han den ändå. Han har sedan dess gått ner mer än 136 kilo.

”Jag har lärt mig så mycket genom den här resan… För mig var nyckeln att hitta en grupp med likasinnade människor, som har mål att gå ner i vikt och äta bättre och vara hälsosammare, så att du inte gör det ensam”, sa John.

Johns fru Caila är otroligt stolt över hans framsteg. Hon har varit vid hans sida under hela resans gång.

”Han är otrolig. Han har jobbat hårt och haft en otrolig disciplin. Han har genomgått utmaningar och misslyckanden men han bara fortsatte försöka… och han har äntligen hittat sin framgångshistoria”, sa hon.

John har nu en stor mängd överflödig hud. Som tur är fick han genom The Doctors träffa Michael Zarrabi och Dr. Daniel Barrett som kommer att ta bort huden gratis.

”Det jag alltid velat ha mest är att kunna fungera och röra mig och se ut som en normal människa och ta på kläder som en normal människa… och att kunna uppleva saker som en normal människa är på alla sätt en välsignelse”, sa John.

Se hans otroliga förändring i klippet nedan:

Dela denna fantastiska förvandling med din familj och vänner på Facebook!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Amanda köpte ett linne från Wish för 9 kronor – så här såg det ut

Hundarna väntar snällt på maten - kolla vad som då sker när husse ska servera

Ingen har rört husvagnen sedan 1953, kolla nu insidan på den. Wow!

Familjen blir väckt klockan 6 varje morgon av konstigt ljud – sätter upp dold kamera och tror inte sina ögon