Kändisar

Jessica Almenäs akut till sjukhus efter den plötsliga smärtan

Annons
av nuntium
28 februari, 2019
Annons

De plötsliga smärtorna fick Jessica Almenäs att tänka tillbaka på sin utbrändhet som hon hade för ett par år sedan, och tvingade henne att söka vård direkt.

För ett par år sedan gick programledaren Jessica Almenäs in i väggen. Hennes utmattningssyndrom var påtagliga och utbrändheten var ett faktum.

Annons

Jessica blev sjukskriven från TV4 samtidigt som hon hyllades för sin öppenhet kring sin psykiska ohälsa.

Därefter har allt blivit bättre för programledaren. Sedan i höstas leder hon Kanal5:s program Breaking news med Jessica Almenäs.

View this post on Instagram

Alltså, denna tjej @mollyhammar, är så himla mysig! Och hur KAN man ens sjunga så bra?!? Va?! Va?! Hade även besök av härliga @m_wiehe1955 och @eddamagnason som gör föreställning i Sthlm i april. Och bröstryggen mår bättre, tackar som frågar! Tack för alla tips 🙏🏼🤗 Har inte fått helt ordning på det ännu, men funkar som en människa igen. Puh! Ber återigen om tips på bästa och mest prisvärda hälsoundersökningen. Det var så många som ville veta resultatet av frågan jag slängde ut på stories så vi kan lika gärna ta det här i kommentarsfältet. Puss å tack 😘 #breakingnewsse #breakingnewsmedjessicaalmenäs #kanal5 #mollyhammar #mikaelwiehe #eddamagnason #hälsoundersökning #bröstryggen

A post shared by JESSICA ALMENÄS (@jessicaalmenas) on

I helgen fick hon oroväckande symptom tillbaka, vilket gjorde att hon drabbades av panik. På sin blogg berättar hon om de plötsliga smärtorna som ledde till andnöd.

”Har varit sjuk. Igen. Blir galen. Tre gånger de senaste två månaderna har jag varit utslagen av något märkligt virus(?). Får jätteont i magen, feber och blir helt utslagen av trötthet. Sover och kvider 24/7.

Hade det i helgen plus fick vad jag tror är en låsning i bröstryggen. Var tvungen att åka in till närakuten pga panik när jag fick plötsliga krampsmärtor runt bröstkorgen och inte kunde andas ordentligt”, skriver hon på bloggen.

Jessicas smärtor fick henne att minnas hennes tuffa tid som hon hade när hon var utbränd.

View this post on Instagram

Det är inte ofta jag längtar hem (alltså hem-hem, till Norrland), men idag fick jag enorma Jokkmokks-cravings. Insnöade i Andermatt och det är LJUVLIGT ❄️🌨 #andermatt #switzerland #snökaos #winterwonderland #jokkmokk #bornandraisedinjokkmokk

A post shared by JESSICA ALMENÄS (@jessicaalmenas) on

”Hade samma vid min första utbrändhet, men mår mentalt mycket bättre nu och känner mig inte särskilt stressad så tror att detta är endast fysiskt. Men visst är det läskigt när man inte kan andas ordentligt”, skriver hon på bloggen.

Annons
Dela på Facebook