Otroligt

Ingvar Kamprads hade lämnat ett hemliga avskedsbrev – hittades efter hans död

Annons
av nuntium
20 juni, 2018
Annons

Ingvar Kamprad gick tragiskt bort i januari i år och kvar lämnade han ett helt imperium som gett jobb till tusentals människor världen över.

Nu har det gått 5 månader sen han dog, och nu publicerar hans familj ett hemligt avskedsbrev som är riktat till Ingvars personal.

Annons

Det var ingen hemlighet att Ingvar Kamprad hade stora planer och mål för företaget IKEA. Han ville att drömmarna skulle leva vidare även efter hans bortgång. Därför valde han att skriva ett brev till sin personal när han insåg att han inte skulle finnas kvar länge till.

Det här brevet valde Ingvars familj att dela med sig av, och det publicerades under tisdagsmorgonen. I brevet tackar han sina anställda och ger dom råd.

Han skriver bland annat att: ”Jag saknar allt. Alla kramarna och handslagen, som understryker detta viktiga tillsammans, en skön smärta i handen efter de 1500 handslagen under julfesten i Älmhult.”

Ingvar var känd för den fina generositeten han visade sin personal då den var ett föredöme för andra arbetsgivare. Kamprad uttrycker sin tacksamhet, saknad och lärdomar till kommande generationer.

Ingvar Kamprads avskedsbrev till hans personal

Se klippet nedan på hur Ingvar Kamprad startade sitt imperium.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook