Intressant

Idag är det mannens dag – Biff och Blowjob-dagen!

av nuntium
14 mars, 2019
Annons

Din man ägnade sig åt dig på Alla hjärtans dag, idag är det hans dag. Ge din man oralsex och en fin stek idag!

Under de senaste åren har många högtider tillkommit. En av de mer utmärkande högtiderna är ”biff och blowjob-dagen”

Annons

I februari på Alla hjärtans dag var det många som köpte rosor och andra blomsterarrangemang. Fram till idag blev det flesta nätbutiker upptagna med att packa diskreta beställningar till herr och fru i Sverige.

”Biff och Blowjob-dagen” är raka motsatsen till Alla hjärtans dag, det kvinnliga könet har dagen till ära planerat en speciell gåva.

I dag kan din flickvän ”gengälda” lite av uppmärksamheten som hon fick under Alla hjärtans dag. Enligt konceptet är ingredienserna bara en biff och en blowjob, som ges från henne till honom.

Dagens koncept är väldigt enkelt: kort, blomster och andra gåvor är helt förbjudna. Men däremot ska det serveras biff och antingen före eller efter ska det ges en blowjob.

Männen som väljer att fira 14 mars med sin partner, uppmanas också att tänka på kosten då detta kan bidra till smaken…

Uppmärksammades under 2010

Det är känt att lök, sparris, kål och rött kött kan ge spermier en dålig eftersmak. Det gäller också koffein, tobak och alkohol.

Persilja, pepparmint och citron ger en godare smak.

Den officiella ”Steak and BJ Day” uppmärksammades på Facebook under 2010. I dag har dagen 115 000 följare på sin Facebook-sida, en sida där man också kan köpa produkter dagen till ära.

Men dagen handlar inte bara om oralsex och biff. Den här dagen hjälper till att samla in pengar i kampen mot bröstcancer. Evenemangets donationer går till Coppafeel, vilket är en välgörenhet skapad för att öka medvetenhet om bröstcancer, att bekämpa cancer och att rädda liv på de 1,7 miljoner kvinnor som diagnostiseras med bröstcancer varje år, enligt hemsidan.

Dela på Facebook

Annons