WOW

Huset på hjul är bara 31 kvm – men insidan? Wow, vilket lyx!

av nuntium
5 mars, 2018
Annons

Visst kan skenet bedra som man brukar säga. Det är ett ordspråk som verkligen passar in på detta lilla hus på hjul. Huset är bara 31 kvadratmeter stort och ser inte särskilt märkvärdigt ut på utsidan, men vad insidan döljer gör oss helt mållösa.

Att bygga litet och smart är någonting som verkar bli mer och mer populärt. Intresset för småhem och allra helst hem på hjul verkar bara öka mer och mer. Det kanske inte är så konstigt.

Annons

Dessa hem är ofta små men när man ser hur bra planerade dom är och vad som döljer sig på insidan så kan man knappt tro sina ögon.

Detta lilla hus från Greenmoxie är noggrant utformad och konstruerad för att vara elegant, hållbar och helt självförsörjande.

Hemmet som är 31 kvadratmeter har takterrass, solceller som ger ström till den och en veranda som enkelt kan fällas ned. Det här är ett hem som verkligen är fyllt med elegans.

När du kommer in innanför ytterdörren möts du av ett neutral färgat rum med härliga färger som bryter av. Soffan är rätt så smal men trots det så sitter du bekvämt och det finns även utrymme för att ta sig förbi.

De stora fönsterpartierna som finns gör att hemmet känns extra rymligt och de släpper även in gott om ljus sena sommarkvällar.

Detta fantastiska lilla hus är väl utformat och har gott om förvaringsutrymmen som är noga placerade för att fylla sin bästa funktion.

Det finns kök, toalett och ett sovloft. Med andra ord så finns exakt allt som du kan tänkas behöva ha i detta lilla boende. Något som de har lyckats extra bra med i detta lilla hem är detaljerna.

Den lilla vedspisen som sitter i anslutning till diskhon i köket ger verkligen en mysig känsla.

Följ gärna med på en rundtur i det fantastiska lilla hemmet. Se klippet här nedan:

DELA gärna detta fantastiska lilla hem med någon som du tror skulle uppskatta det.

Dela på Facebook

Annons