Djur

Hundarna får instruktioner av husse – men vänta bara tills du ser vad katten gör

av nuntium
28 april, 2018
Annons

Att katter och hundar är två helt olika djur vet vi sedan tidigare om. Många människor är antingen katt eller hundmänniskor, men sedan så finns det även de som gillar båda.

Men visst går det inte att dölja att både hundar och katter kan vara otroligt gulliga oavsett om man föredrar det ena före det andra.

Annons

Att hundar kan lära sig saker på kommando är någonting som vi vet om sedan tidigare. Det är även känt att katter har en tendens att vara ”snobbiga” och leva sitt lilla egna liv och vara som en trotsig tonåring.

Men så är inte alla katter. Det finns även de som faktiskt kan lära sig och lyssna på kommando. I den här videoklippet kommer vi få se någonting speciellt.

Jag själv gillar nog hundar mer än katter. Trots det har jag bara en katt och ingen hund. Min katt brukar inte lyssna särskilt bra på mig, men vi kommer överens i alla fall. När man få se vad denna katt gör så blir jag ändå väldigt imponerad till att se om vi kan åstadkomma samma saker här hemma.

I klippet ligger två hundar och en katt på mattan. När hundarna sedan får instruktioner från husse så gör dom båda det han säger.

Men när husse sedan ger katten instruktioner så gör katten någonting som ingen hade räknat med. Detta är otroligt fascinerande att se.

Se klippet här nedan:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du också fick ett leende på läpparna.

Dela på Facebook

Annons