Kändisar

Hon pekas ut som Samir Badrans nya tjej – efter den intima bilden

Annons
av nuntium
3 juli, 2019
Annons

Det har nog inte undgått någon att artisten Samir Badran är singel och har varit sedan ett halvår tillbaka efter uppbrottet med Sigrid Bernson. Frågan är om han har träffat kärleken på nytt, det tror fansen.

Efter två år tillsammans gick Samir Badran, 28, och Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, 30, ut med att de valt att gå skilda vägar. År 2017 sågs de som ett av de hetaste kärleksparen i Sverige, efter att de träffats och blivit ett par när de deltog i TV4:s danstävling Let’s Dance.

Annons

Både Samir och Sigrid har varit öppna och pratat om kärlekskraschen i sina sociala medier-kanaler och intervjuer sedan uppbrottet. Det var efter kyssen mellan Samir Badran och influencern Bianca Ingrosso, 24, i ett av avsnitten i Talang på TV4 som dramatiken trappades upp och Sigrid Bernson fick nog.

Hon sa ifrån i en av sina storys på sitt Instagram-konto

Är öppen för kärleken

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men ikväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid vid tillfället.

Ingen av Samir eller Sigrid verkar ha träffat någon ny sedan deras uppbrott, men Samir avslöjade redan i våras att han är öppen för kärleken även om han inte letar aktivt efter någon ny flickvän.

– Hittar man sin drömtjej någonstans där ute så varför inte. Så det är inte så att jag inte är öppen för att träffat tjejer liksom, berättade han då för Hänt.

Samirs nya kärlek

På Samirs Instagram kunde man i måndags skåda honom tillsammans med en kvinna vid namn Julia Sundquist. Efter det spekuleras det vilt ifrån fansen, ifall det kan vara Samirs nya kärlek.

De flög tillsammans till Marbella och den intima bilden på Samir och Julia är tagen vid poolen på de tillsammans i semesterparadiset. Fansen fyller Samirs kommentarsfält till bilden med nyfikna frågor:

”Ny brud?”

”Ny tjej redan?” och

”Snyggt par.”

View this post on Instagram

marbella <3

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

Julia har själv kommenterat Samirs bild med en flirtig emoji och ett rött hjärta, samtidigt som hon har lagt upp samma bild på sitt egna instagram-konto med bildtexten: ”Livet ändå”.

I ett sms till Expressen berättar Samir och hur relationen med Julia ser ut.

”Vi har öppet förhållande. Asså vi gör va vi vill men tkr om varann”, skriver han i smset.

Annons
Dela på Facebook